CLARiiON Disk Library: Új "lemezkönyvtár" az EMC-től

forrás Prim Online, 2004. április 21. 10:37
Az EMC Corporation hírt adott EMC CLARiiON Disk Library (lemezkönyvtár) nevű eszközének megjelenéséről, amely új lehetőséget kínál nagysebességű biztonsági mentésre és helyreállításra - az informatikai szervezetek előtt álló, a tárolóeszközökkel kapcsolatos legnagyobb kihívásra.

A CLARiiON Disk Library egy adott célt kiszolgáló berendezés, amely a lemezre történő biztonsági mentés azonnali előnyeit kínálja, valamint új alternatívát a hagyományos, szalagos megoldásokkal szemben. A CLARiiON technológia teljesítményét és megbízhatóságát az olcsó ATA meghajtókkal és a 100% kompatibilis szalagkönyvtár-emulációval egyesítő CLARiiON Disk Library kiforrott, egyszerűen alkalmazható megoldást kínál a gyors biztonsági mentésre és helyreállításra anélkül, hogy módosítani kellene a meglévő alkalmazásokon vagy eljárásokon.

A teljes tárolóeszköz-felügyeleti műveletek mintegy 60-70 százalékát kitevő biztonsági mentési és helyreállítási folyamat általában szalagokat használ, ami nem biztos, hogy megfelel az üzleti elvárásoknak. Az EMC CLARiiON Disk Library egyedi jellemzői és költséghatékonysága révén látványos mértékben javíthatók a szolgáltatási szintek és az információ elérése, a felügyeleti költségek egyidejű csökkentése mellett.

Egy nemrégiben kiadott jelentésében a META Group a következőket állapította meg: "A mentés és a helyreállítás továbbra is a legfájdalmasabb pont a legtöbb tárolóeszköz-felügyelettel foglalkozó szervezet számára. A sikertelen mentésekkel, a szalagos meghajtók meghibásodásaival, illetve az adathordozók hibáival való küzdelem emészti fel közel a kétharmadát a tárolóeszköz-felügyeleti erőfeszítéseknek."

Kulcsszavak: security winchester EMC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14