BT-HP: globális infokommunikációs szövetség

forrás Prim Online, 2004. május 7. 18:32
Stratégiai szövetséget kötött a BT és a HP, melynek keretében közösen kívánják kiaknázni a globális infokommunikációs technológiai (ICT) piac új lehetőségeit.
Az együttműködés első lépéseként a két vállalat 1,5 milliárd összértékű menedzselt szolgáltatási szerződést írt alá a következő hét évre. Ennek keretében a HP menedzseli majd a BT középkategóriás és asztali gépes IT-infrastruktúráját az Egyesült Királyságban, a BT pedig átveszi a HP beszédcélú és adatátviteli hálózatának, valamint terméktámogatási call centereinek üzemeltetési feladatait az európai, közel-keleti és afrikai országokat összefogó EMEA-régió területén.

A menedzselt szolgáltatási szerződés stabil alapot teremt a hosszú távú együttműködéshez. A következő néhány hónapban a partnerek megvalósítják az új szerződésben foglaltakat, ezzel párhuzamosan pedig kidolgozzák a közös értékesítés stratégiáját.

A két vállalat szolgáltatásaival már ez év nyarától megcélozza az európai piac egyes nagyvállalatait, valamint a brit magánfelhasználói és kis- és középvállalkozói szegmenst. A feltételek és a lehetőségek javulásával a szolgáltatásokat további piacokra is kiterjesztik majd.

A BT és a HP világszínvonalú szolgáltatások kidolgozására készülnek az infokommunikációs infrastruktúra, az alkalmazás felügyelet, a mobil működés, a munkahelyi megoldások és a kapcsolattartási (contact center) szolgáltatások területén. Együttműködési stratégiájuk részeként olyan közös szolgáltatásnyújtási modellt alakítanak ki, amely a két cég megoldásainak hatékonyabb műszaki összehangolásával együttes és egyéni piacra lépés esetén egyaránt kiváló ICT-szolgáltatások biztosítását teszi lehetővé.
Kulcsszavak: HP BT

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG új kampánya megtanít arra, hogyan nevelhetjük a hírfolyamaink algoritmusait

Az LG Electronics (LG) elindította Optimism your feed nevű globális kampányát. Az akció elsődleges célja, hogy pozitív és inspiráló tartalmak közzétételére ösztönözze a felhasználókat, és ezáltal egy optimistább hangulatot teremtsen a közösségimédia-platformokon. 

2024. május 31. 18:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52