A BMC kiterjesztette azonosításmenedzsment-csomagját

forrás Prim Online, 2004. május 16. 09:40
A BMC Software Control-SA azonosításmenedzsment-csomagját kiterjesztette az audit és szabályozói menedzsment területek piacára.
Az új termék, az InSight for Control-SA by Consul, amelyet a Consul kockázatkezelő cég saját, InSight Security Manager megoldása alapján fejlesztett ki, adminisztratív és auditálási képességekkel segíti az ügyfeleket biztonsági esemény- és szabálymenedzsment-szolgáltatásaik további biztosításában, miközben értékes időt takarít meg számukra, csökkenti a tanácsadási és auditálási költségeket. Az InSight for Control-SA by Consul ezen felül segít az ügyfeleknek az olyan szabályozói rendeletek által okozott kellemetlenségek csökkentésében, mint a Sarbanes-Oxley és Basel II. azáltal, hogy részletes auditálási és kivételjelentéseket, valamint esemény alapú riasztásokat biztosít.

Azok az ügyfelek, akik e kihívásokat kívánják leküzdeni, szintén előnyösnek fogják találni a Control-SA által kiadott Identity Management csomag azon képességét, hogy intuitív felhasználói felületen egyszerűsíti le a felhasználók kezelésének folyamatát. A Consul funkcionalitással bővített InSight for Control-SA by Consul az ügyfelek számára olyan hatékony azonosításmenedzsment-megoldást kínál, amely megkönnyíti és biztosítja a felhasználók kezelésének folyamatát, szabály alapú eseménykezelést és törvényileg elismert auditot biztosít.

Az InSight for Control-SA by Consul ezen felül lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megerősítsék az előzőleg létrehozott felhasználói profilokat. A Control-SA az ügyfél szervezetén belül az adminisztrátorok számára lehetővé teszi, hogy az összes felhasználó számára egyedi profilt hozzonak létre, amely részletesen tartalmazza, hogy melyik üzleti alkalmazásokhoz fér hozzá. A Consul auditálási képessége és a Control-SA együttes használatával az adminisztrátorok a Consul törvényileg elismert auditálási képessége alapján önműködővé tehetik az azonosításmenedzsmentet.
  • A Consul Risk Management Inc., amely megkapta az Informatikai Rendszerek Biztonsági Szövetségének (Information Systems Security Association, ISSA) az "Év szervezete" díját, a biztonsági eseménymenedzsment és -auditálás (security event management and auditing, SEMA) megoldások vezető globális szállítója. A vállalat több mint 20 országban több mint 300 ügyféllel rendelkezik. A Consul osztott központi irodája az Egyesült Államokban és Hollandiában működik. A vállalatot világszerte 25 partner képviseli. A Consul ügyfélkörébe olyan vállalatok tartoznak, mint a Philadelphia Stock Exchange, Fidelity Information Services, Kroger, Wachovia, Norfolk Southern, The New York Times, Blue Cross/Blue Shield, Office Depot, Ford, valamint számos állami, kormányzati és önkormányzati szerv.
Kulcsszavak: vállalatirányítás BMC

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Compliance-szakemberi szerepben teszteli az AI-t a KPMG

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) által rendezett Innovációra Magyar! konferencián számolt be a KPMG Magyarország munkatársa arról a kísérletükről, melynek keretében gépi tanulási modell fejlesztésével támogatták a vállalati anyagok feldolgozásának folyamatát. A vonatkozó szabályzatoknak való megfelelőség ellenőrzésére bevetett mesterséges intelligencia egyelőre nem helyettesíti a szakértői munkát, azonban jelentősen gyorsítja a folyamatot, 80% feletti hatékonyságú dokumentációs alapot hozva létre. Így a fennmaradó időben az emberi beavatkozás a nagy figyelmet igénylő, alaposabb elemzést tudja elvégezni.

2024. május 18. 13:59

A műholdas távközlés szerepe óriási mértékben nőtt

A legújabb űrtávközlési technológiák, a műholdas szolgáltatások és az űrkutatás álltak az idei Távközlés Világnapjához kapcsolódó konferencia fókuszában. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) eseményén kiosztották a Dr. Magyari Endre-díjakat is, amit idén Dr. Gschwindt András és Petres István hírközlési szakemberek vehettek át. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az esemény kiemelt támogatója.

2024. május 18. 12:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59