Egy héten belül két Axapta rendszerbevezetési szerződés

Fekete Gizella, 2004. május 29. 07:24
Egy héten belül két vállalatnál - a Huntraco építőgépeket forgalmazó részvénytársasággnál és a papíripari termékeket gyártó és értékesítő Papír-Ász Kft.-nél - történő Microsoft Axapta integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésére írt alá szerződést az XAPT Hungary Kft.
A tavaly tizennyolc Axapta bevezetést végző Xapt Kft. már idén is 8 céggel kötött szerződést a Microsoft Axapta rendszere bevezetésére. Projektjeik közül az egyik legnagyobb a Huntraco Rt.-nél bevezetés előtt álló, 100 felhasználós, 5 telephelyes rendszer, ahol 15 ERP alkalmazás közül esett az Axaptára a választás. A Caterpillar termékeit forgalmazó, 10 Md Ft árbevételű, vállalatnál - a webes vállalati portál kialakítása mellett - a kereskedelmi, logisztikai, CRM, projektmenedzsment, HR és pénzügyi modulokon túl a szerviz
rendszer, OLAP alapú vezetői információs rendszer  és a mobil értékesítést támogató rendszer is bevezetésre kerül.

A szolnoki Gyárt-Ker Kft.-vel a közelmúltban összeolvadt Papír-Ász Kft.-nél a fúziót követően a kiválasztott Axapta rendszernek a pénzügyi és kereskedelmi mellett a gyártási folyamatokat is támogatnia kell. A 6 milliárdos árbevételű, három telephelyes vállalat dolgozói napi adminisztratív munkája könnyítésén túl értékesítési csatornája bővítése mellett is döntött. Az Axapta webáruházon keresztül fogadott megrendelésekkel gyorsabbá és pontosabbá válik az ügyfélkiszolgálást, átláthatóbb lesz a rendelésállomány. A 40 felhasználós komplex rendszer a tervek szerint ősszel már éles üzemben működik.

A hardverinfrastruktúra kialakítását, a szükséges Microsoft Windows 2003 alapú rendszerek szállítását és a rendszerintegrációt az XAPT Hungary néhány hónapja létrehozott új üzletága valósítja meg.

A kedvező elbírálásban az Axapta rendszer széles funkcionalitása, rugalmassága, a komplex folyamatok és cégstruktúra lefedésére való alkalmassága, valamint az XAPT Hungary Kft. szakértelme, és közel 60 Axapta referenciája játszott jelentős szerepet.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50