Képzési együttműködés a Scala és a Számalk között

forrás Prim Online, 2004. június 3. 11:44
Képzési együttműködési megállapodást kötött a Scala ECE Hungary Kft. és a Számalk Oktatási Rt.
A tanfolyamok lebonyolításához a Scala biztosítja az angol és magyar nyelvű tananyagot, a laborgyakorlatokat, a tanfolyamok idejére a szükséges szoftvereket, rendszereket, valamint az oktató szakembereket. A Számalk Oktatási Rt. a tanfolyamok szervezésével, lebonyolításával kapcsolatos tevékenységeket végzi, biztosítja az oktatáshoz szükséges korszerű számítógépes infrastruktúrát, és elvégzi a szükséges telepítéseket. A Számalk és Scala közösen dolgozza ki az oktatás módszertanát, illetve a későbbiekben a Számalk oktatói is bekapcsolódnak a fejlesztésbe.

A Számalk Továbbképzésnél a "Scala képzések" 2004 őszétől lesznek elérhetőek. Egyelőre csak egyes modulokkal kapcsolatos tanfolyamok kerülnek meghirdetésre, de a paletta folyamatosan bővülni fog. A tanfolyamok témától függően 3-5 napos formában (24-40 óra), magyar nyelven kerülnek majd lebonyolításra, átlagosan 10-12 fő részvételével. A hallgatók magyar, illetve angol nyelvű tananyagot kapnak. A résztvevők a tanfolyamok elvégzéséről látogatási bizonyítványt kapnak, de lesznek olyan képzések is, amelyekből vizsgalehetőség is elérhető lesz (pl. Crystal).

A Számalk Továbbképzés weboldalára (www.szamalk.hu/tisza) folyamatosan kerülnek majd fel a tanfolyami tematikák és tudnivalók, ahonnan online regisztrációra is lehetőség van.

A Számalk Oktatási Rt. Akkreditált Felnőttképzési Intézmény. Az összes Scala képzés hatósági nyilvántartásba vétele megtörtént, ami azt jelenti, hogy az ügyfél a dolgozói képzéseket részben, vagy egészben finanszírozhatja szakképzési hozzájárulás keretéből. Ez a finanszírozási lehetőség mintegy 190 képzésnél elérhető a Számalk Továbbképzésnél, beleértve más oktatási területeket is természetesen, mint a Microsoft, a Cisco és az Oracle képzések.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50