Megnyílt a Generali Online Sajtószoba

forrás Prim Online, 2004. június 19. 05:57
A Carnation Rt. és a Generali-Providencia Biztosító Rt. közötti hosszú távú együttműködés új mérföldköveként elkészült a sajtó munkatársainak professzionális kiszolgálását célul kitűző Generali Online Sajtószoba.
A projekt során a Carnation feladata volt a Generali Online szerves részeként megjelenő sajtószoba koncepcionális kialakítása, illetve az azt kiszolgáló tartalommenedzsment modul tervezése és fejlesztése. A szolgáltatás elsődleges célközönsége a nyomtatott és elektronikus sajtó munkatársai, akik számára a sajtószoba számos olyan értéknövelt szolgáltatást kínál, amely segíti őket mindennapos munkájukban.

A regisztrált újságírók a belépést követően az egyes hírekkel, közleményekkel kapcsolatos háttéranyagokhoz férhetnek hozzá, tölthetik le azokat. Az illusztrációs munkát hivatott megkönnyíteni a Generali Galéria, amely tematikusan rendezve teszi elérhetővé a biztosító képi anyagait nyomdai és webes felhasználásra egyaránt. Az Arculati elemek blokkban a biztosító, illetve a Generali Csoport egyes tagjainak hivatalos logoi tölthetőek le különböző formátumokban.

A sajtószoba a társaságról szóló írások, interjúk elkészítéséhez is segítséget nyújt: a Témafelelős vezetők menüpontban a felhasználók megismerhetik az egyes szakterületek témafelelős vezetőinek kompetenciáit, illetve megtalálhatják azok pontos elérhetőségét is.
Kulcsszavak: Carnation

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50