Luxushotellánc írt alá licencszerződést a Scala Hospitality használatára

forrás Prim Online, 2004. június 21. 16:00
A GS Hotels & Resorts - egy Angliában és Horvátországban tíz különleges luxushotelt üzemeltető angol-horvát hoteltársaság - szerződést írt alá a Scala vertikális szállodaipari megoldásának (Scala Hospitality) implementálásáról.
Az első implementációs fázisban a csoport horvátországi szállodáiban kerül telepítésre a Scala Hospitality, az angliai hotelekre pedig a jövő évben kerül sor.

"Olyan szabványos irodai háttérrendszert kerestünk, amely kezelni tudja a különféle valutákat és nyelveket működési területeinken, s amely zökkenőmentesen és egyszerűen integrálható ügyféloldali felügyeleti rendszerünkkel, a Fidelióval" -mondta Denis Jukic, a horvátországi Adriatic Luxury Hotels vezérigazgatója.

Hospitality nevű termékével a Scala a szállodaipar egyedi igényeinek megfelelő integrált felügyeleti információs megoldást (IMIS-rendszert) nyújt. Az IMIS egy teljesen integrált pénzügyi felügyeleti, anyagkezelési, jelentési és költségvetés-készítési megoldás. A Scala Hospitality minden ismertebb ingatlan-nyilvántartási és értékesítési (POS) rendszerrel összekapcsolható. A Scala több mint nyolcévnyi tapasztalattal rendelkezik a globális vendéglátó-ipari megoldások szállítása terén, termékei a világ több mint 60 országában mintegy háromszáz helyen működnek. A vevők között megtalálhatók a világ vezető szállodaláncai: a Sheraton, a Choice Hotels, a Four Seasons, a Hyatt International, valamint számos kisebb, független hotellánc.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36