Pitney Bowes: Remedy megoldás a HIPAA megfeleléshez

forrás Prim Online, 2004. augusztus 14. 11:05
A BMC Software Remedy üzletága bejelentette, hogy a Pitney Bowes, a világ integrált postai és dokumentum-kezelő rendszereinek vezető szállítója a Remedy Action Request System (AR System) segítségével kifinomult, HR-eseménykezelő rendszert hozott létre.
A rendszer megvalósítása a havonta feldolgozott akár 9000 esemény hatékonyan kezelését teszi lehetővé. A dolgozói megelégedettség jelentősen megnövekedett, ez kiderül a megismétlődő támogatást igénylő hívások, valamint a HR által érkeztetett dolgozói panaszok drasztikus csökkenéséből, amely napi 30-ról heti 1-re csökkent. Az AR System megoldás ezen felül olyan modult is tartalmaz, amellyel a egészségbiztosítás mobilitásáról és elszámolásáról szóló törvény (Health Insurance Portability and Accountability Act, HIPAA) szerint tárolt meghatalmazások is nyomon követhetők.

Mivel a Pitney Bowes havonta akár 9000 HR-eseményt kezel, a vállalatnak át kellett alakítania HR szervezetét. Egy silókörnyezetből egy osztott szolgáltatási struktúrát kellett létrehozniuk, amely kényelmes és zökkenőmentes alkalmazást nyújt a Pitney Bowes dolgozóinak. A HR-szervezet átalakításának alapvető követelménye volt, hogy egykapus kapcsolatot tegyen lehetővé minden igényre vonatkozóan, és hogy olyan technológiát valósítson meg, amely támogatja az új struktúrát. A vállalatnak kifinomult eseménykezelő rendszerre volt szüksége, amely hasonlóan működik, mint egy help desk, önműködően követi nyomon és kezeli a jegyeket, és szükség esetén a megfelelő szakemberhez eszkalálja az ügyeket. Ezek alapján a vállalat a Remedy AR System megoldását választotta, amely önműködővé teszi és felügyeli az olyan üzleti folyamatokat, mint a szolgáltatási igények megadása, nyomon követése és megoldása. Az Ultimat Workflow Integration Partners (UWIP) egy partnerkapcsolat keretein belül biztosította a megvalósítás és a képzés tekintetében a követelmények elemzését, a tervezést, valamint a fejlesztést.

Az AR System alapú megoldás ezzel egy időben lehetővé teszi a Pitney Bowes számára a HIPAA, az orvosi információk bizalmas kezeléséről szóló kormányzati utasításnak való megfelelést. Az AR System átfogó biztonsági modellje, amely az adatkapcsolatok végponttól végpontig terjedő titkosítását is tartalmazza, kulcsfontosságú volt annak biztosítása céljából, hogy a Pitney Bowes olyan biztonságos megoldást kínálhasson, amely a kényes információkat megfelelő védelemben részesíti.
Kulcsszavak: dokumentumkezelés BMC

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50