A világ legnagyobb HR-rendszere SAP-megoldásokkal működik

forrás Prim Online, 2004. augusztus 25. 11:36
Az SAP egyesült államokbeli leányvállalata, az SAP America Inc. mai bejelentése szerint az USA postaszolgálata (United States Postal Service) SAP-megoldásokkal ésszerűsíti humántőke-gazdálkodási rendszerének üzleti folyamatait.
A világ egyik legnagyobb munkáltatójaként számon tartott szervezet foglalkoztatja a szövetségi kormány közalkalmazottainak egyharmadát - összesen több mint 700000 főt. A mySAP Business Suite a szervezet 25 éves, saját fejlesztésű rendszerét váltja fel. A projekt sikeres lebonyolításában az SAP Professional Services segíti a postaszolgálat munkatársait.

A mySAP Business Suite kiválasztásával egyidőben a U.S. Postal Service az SAP nyílt integrációs és alkalmazásplatformja, az SAP NetWeaver licencét is megvásárolta. A jövőben ezzel a platformmal szeretné lebonyolítani a humán erőforrásokkal kapcsolatos üzleti folyamatokat, támogatni üzleti stratégiája rugalmas megvalósítását és egyszerűsíteni IT-infrastruktúráját. Az SAP NetWeaver segítségével a postaszolgálat szervezete minden szintjén összegyűjtheti és elemezheti az információkat, ily módon hatékonyabban kiválaszthatja, képezheti és mozgósíthatja a postai küldemények kézbesítésére és az ügyfélkiszolgálás magas színvonalának fenntartására legalkalmasabb dolgozókat. A mySAP Business Suite a szervezet teljes értékláncát átláthatóvá teszi, és biztosítja a vezetőség számára a versenykörnyezet alakulásának naprakész követéséhez szükséges rugalmasságot.
Kulcsszavak: humánerőforrás SAP

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

K&H: Kate tiszta nyereség

Tavasztól a kis- és középvállalkozásokat is segíti Kate, a K&H digitális pénzügyi asszisztense. A mesterséges intelligencia-alapú megoldás egyetlenként az országban hangalapú utasításokat is megért és végrehajt, egyben felveszi a versenyt a legfejlett technológiákkal.   

2024. május 5. 11:59

Hannover Messe 2024: A Bosch fenntartható megoldásokat mutatott be

Az ipari gyártás minden gazdaság motorja, a gyártóknak azonban egy jelentős kihívásra is kell megoldást találniuk: a klímaváltozás miatt a gyáraknak fenntarthatóvá kell válniuk és kímélni kell az erőforrásokat. A Bosch, a gyártási és ipari megoldások egyik vezető szállítója, a gyárautomatizáláshoz, a hidrogéngazdasághoz, a digitalizációhoz és a mesterséges intelligenciához (MI) kapcsolódó megoldások széles portfóliójával segíti az ipari vállalatokat a zöld átalakulás megvalósításában.

2024. május 4. 17:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55