Újdonságok a zöld lovagok honlapján

forrás Prim Online, 2004. szeptember 19. 08:21
Új tartalommal jelentkezik szeptember közepétől a pécsi székhelyű Zöld Gondolat Lovagrend internetes oldala. Az oldal látogatói többek között gyerekeknek szóló játékkal valamint a felnőttek véleményét felmérő kérdőívvel találkozhatnak.

A lovagrend tagjai a rövid kérdőíves felméréssel minél több ember véleményét kívánják megismerni a környezet- és természetvédelem témakörében, hogy ezáltal hatékonyabban végezhessék munkájukat. A kapott eredményeket a szervezet fel kívánja használni jövő évi programjának kialakításakor.

A gyerekeknek szóló internetes játékkal a lovagrend célja, hogy az általános iskolás fiatalok minél nagyobb számban látogassák a honlapot, ahol totó-típusú játék segít a környezettudatos gondolkodás elsajátításában. A játékban résztvevők számítógépes ajándékot kapnak e-mail címükre. Ferling József a lovagrend alapítója elmondta, hogy terveik szerint a közeljövőben újabb totóval bővül a honlap. Ez a játék az alumínium üdítős dobozok gyűjtését és újrahasznosítását kívánja népszerűsíteni.


forrás: PResscenter alapján

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55