Sony Ericsson V800, mellyel minden 3G szolgáltatás elérhető

forrás Prim Online, 2004. szeptember 27. 14:01
A Sony Ericsson forgalomba hozta harmadik generációs (3G) mobiltelefonját, a kisméretű és elegáns V800-at. A V800 a világ első igazán „konvergens” készüléke, amely szolgáltatások páratlanul széles választékát kínálja a Vodafone új, nagysebességű mobilhálózatában.
A V800 széles képkezelési funkciókínálata, valamint a QuickShare jóvoltából a képtelefon gomb egyszerű lenyomásával kezdeményezhetünk képtelefon hívásokat. Az 1,3 megapixeles kamera forgatható Motion Eye lencséjét magunkra irányíthatjuk, vagy hüvelykujjunkkal kifelé fordítva környezetünkről készíthetünk felvételeket. A beépített fotólámpa fényénél gyenge fényviszonyok között is készíthetők élvezhető videók, valamint állóképek.

Kinyitott állapotban a nagyfelbontású, 56 milliméteres színes TFT képernyőn 262 ezer színben jelenik meg az intuitív felhasználói felület, a fénykép vagy a bejövő hívások képtartalma. Összecsukott állapotban a külső kisebb képernyő képkeresőként szolgál és megjeleníti a hívó azonosítóját és a hozzá rendelt képet - szintén színesben. A két képernyőre eltérő háttérképeket is rajzoltathatunk, például a kutyánk képét előlnézetben a belső képernyőn és hátulnézetben a külsőn. MMS üzenetekben videót, állóképet és hangot küldhetünk és fogadhatunk, s folyamatos letöltéssel akár „streaming” videót is nézhetünk ezen a mobilon.

A V800 remek szórakoztató eszköz is, hiszen a „Vodafone live!” szolgáltatások túlnyomó többségére is fel van készítve. Élvezhetjük vele a Vodafone live! portál képes-hangos élő tartalmát - a sportközvetítések különösen kapósak lesznek - és zenét hallgathatunk rajta. A V800 gyorsböngészőjével gyorsan elérhetjük a weboldalakat és hamar letölthetjük az ott talált tartalmat - képet, zenét, leveleket, híreket, csengőhangokat, játékokat, stb. A beépített csúcsszínvonalú 3D Java játékmotorral többrésztvevős játékokat játszhatunk a hálón vagy Bluetooth-on keresztül, gyorsabban, mint valaha.

A V800-ban a zenelejátszón meghallgathatjuk a korábban betöltött vagy Memory Stick tárolón lévő zenei anyagokat. A zeneszámokat csengőhangként is használhatjuk. A zenelejátszó intézőjével áttekinthetően kezelhetők a zeneszámok, a könyvtárszerkezet pedig lehetővé teszi lejátszási listák összeállítását.

A V800-al egyszerre több feladat végezhető, azaz több alkalmazás is futtatható. Felhívhatjuk például az utazási irodát, és útitervünk megbeszélése közben letölthetjük az iroda képes ajánlatait.

A V800 az első igazi világtelefon, amellyel minden 3G szolgáltatás elérhető, háromsávos kivitele és GPRS üzemmódja révén a világon szinte bárhol használható. Ez a mindössze 128 g súlyú és 102 x 49 x 24 mm méretű készülék példás módon ötvözi a szolgáltatások és funkciók széles kínálatát az ergonómikus kezeléssel és a tiszta, elegáns formákkal. A V800-hoz gyárilag jár egy 32 MB-os Sony Memory Stick Duo; a külön vásárolható maximum 1 GB-os további Memory Stick PRO Duo memóriákon további videók, állóképek, zenék és játékok tömkelege tárolható.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14