Megújult az Index Karrier melléklete

forrás Prim Online, 2004. október 27. 13:40
Az eredetileg az Index és a Telkes Tanácsadó Rt. által közösen üzemeltetett KarrierIndex szolgáltatás - a HR Portal és a Jobpilot bevonásának köszönhetően - jelentős tartalmi bővülést és formai átalakulást követően mától ismét üzemel. A közvetlenül a http://karrier.index.hu címen, illetve az Index internetes lap mellékletei között elérhető, álláskeresőknek és HR-szakembereknek szóló tartalomszolgáltatás üzemeltetője a HR Portal, szakmai partnere a Telkes Tanácsadó Rt., az álláskeresők pedig a Jobpilot adatbázisát használhatják.
A KarrierIndex oldalt közösen megújító, s egymással stratégiai szövetséget kötő négy cég célja, hogy szakmai oldalaik a magyar HR területén vezető tartalomszolgáltatói pozícióra tegyenek szert, s egyben az interneten állást keresők fontos és rendszeresen látogatott kedvenc helyeivé váljanak. A HR Portal és a Jobpilot a közelmúltban szakmai partnerként közreműködött a Telkes Tanácsadó Rt. honlapjának (www.telkes.hu) megújításában is.

Az Index megújult Karrier melléklete folyamatosan frissülő karrier és HR témájú cikkeket, vállalati híreket, magazint és tanulmányokat, bér- és szabadság-kalkulátort, továbbá egyéb hasznos információk és szolgáltatások folyamatosan bővülő körét nyújtja a látogatóknak. Az Index Karrier rovatának aktuális állásajánlatai között jelenleg is több mint ezer hazai és 370.000 nemzetközi álláslehetőség közül lehet válogatni a jobpilot.hu segítségével.
Kulcsszavak: Index Jobpilot karrier

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15