Az eTel az első a leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatok 50-es listáján

forrás Prim Online, 2004. november 9. 10:25
Az eTel Csoport, Közép-Európa vezető alternatív vállalati telekommunikációs szolgáltatója bejelentette, hogy a Deloitte & Touche az első helyre rangsorolta a leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatok 50-es listáján (Deloitte Fast 50). Az eTel 1999-es, írországi megalapítása óta másodszor került a lista élére, negyedszer ért el helyezést.
Az évente megrendezésre kerülő eseményen Észak Írország és az Ír Köztársaság leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatait választják meg, illetve rangsorolják teljesítményüket. A Közép-Európában, így Magyarországon is vállalati telekommunikációs szolgáltatást nyújtó eTel Csoport elképesztő mértékű, 2652 %-os összesített jövedelemgyarapodást ért el az elmúlt 5 év során. Ezt a fejlődési dinamikát ismerte el a Deloitte & Touche azzal, hogy a leggyorsabban növekvő technológiai vállalatnak választotta az eTel-t. Az eredmények alapján a vállalat Ausztriában, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában létrehozott kiterjedt hálózatával Közép-Európa vezető alternatív vállalati telekommunikációs szolgáltatója.

Sean Melly, az eTel Csoport alapítója, egyben vezérigazgatója a díj átvételekor elmondta: „Az eTel Csoport folyamatos dinamikus növekedése nem az új piacokon történő terjeszkedésnek, hanem inkább az újabb akvizícióknak köszönhető. Ugyan nagy a csábítás, hogy terjeszkedjünk más országokban is, de nem fogjuk ezt tenni. A következő öt évben a növekedésünk a további akvizíciókból, a vállalatcsoport konszolidációjából és meglévő ügyfeleink teljes körű kiszolgálásából származó összetett előnyökből fog származni.”

Az eTel Csoport és az eTel Magyarország


Az eTel Csoport 130 000 vállalati ügyfelével Közép-Európa vezető alternatív vállalati telekommunikációs és Internet szolgáltatója, amely Magyarország mellett jelen van Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban is. Az eTel Magyarország 2000 elején kezdte meg működését, és jelenleg az egyik leggyorsabban fejlődő hazai vállalati távközlési szolgáltatásokat nyújtó cég. Az eTel Magyarországot a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület (MKME) 2001-ben beválasztotta az Év Vállalkozása Díj jelöltjeinek tízes listájába. Az eTel Csoportot a legrangosabb európai szaklap, a Tornado Insider 2001-ben a kontinens 100 leggyorsabban fejlődő technológiai vállalata közé sorolta. A Deloitte & Touche 2002-ben is a leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatok 50-es listájának (Technology Fast 50) első helyére rangsorolta az eTel-t - olvasható a cég sajtóközleményében.
Kulcsszavak: eTel +céginfo

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Airpods-tisztítókészlet és új Sandberg headset

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 09:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50