Új regionális pénzügyi menedzser a HP-nál

forrás Prim Online, 2004. november 12. 11:50
A HP regionális pénzügyi folyamatokért felelős menedzseri posztját november 1-jétől Magó Gabriella tölti be az ISE régióban
A pénzügyi szakember 2003 óta tevékenykedik regionális menedzserként az ISE régióban, melyhez 8 ország (Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Oroszország, Görögország, Törökország, Dél-Afrika) és 4 országcsoport (Afrika, Közel-Kelet, FÁK, EEM) tartozik.

Feladata komplex, magába foglalja a nemzetközi számviteli szabályoknak megfelelő regionális és helyi pénzügyi gyakorlat biztosítását, az országok pénzügyi beszámolóinak ellenőrzését, szükség esetén folyamatok és eljárások kialakítását, bevezetését, tanácsadást és tréningek megtartását. Felelősségi területei között a bevételek szabályszerű elszámolásának biztosítása továbbra is kiemelkedő helyet foglal el.

A szakember közgazdasági egyetemi diplomával, adótanácsadói, könyvvizsgálói és nemzetközi kontrolleri végzettséggel rendelkezik. A HP-Compaq egyesülést megelőzően a Compaq Magyarországnál és a Digital Equipmentnél kontrolleri pozíciót töltött be, két éven keresztül az Elit Ruhagyár Rt gazdasági igazgatója volt, azt megelőzően a Banknet Kft.-nél főkönyvelőként dolgozott. Pályafutását számvitelt és statisztikát oktató középiskolai tanárként kezdte.
Kulcsszavak: HP-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38