T-Mobile: Tömeges MMS vállalati ügyfeleknek

forrás Prim Online, 2005. január 17. 15:57
Az MMS lehetőségeinek még teljesebb üzleti felhasználása érdekében a T-Mobile Magyarország Rt. vállalati ügyfelek számára az országban elsőként kínál Tömeges MMS szolgáltatást. A megoldás segítségével különböző belföldi mobilszámokra óránként akár 3600 MMS küldhető el számítógépről.
A T-Mobile Tömeges SMS szolgáltatása számos területen nélkülözhetetlen, így pl. a pénzintézetek ügyfeleinek biztonságos tranzakcióiban vagy a felvételi tájékoztatásban egyaránt fontos szerepet játszik. A rövid szöveges üzenet ilyen típusú alkalmazását követően a T-Mobile Magyarország kifejlesztette és elsőként kínálja bármely belföldi vállalatnak, szervezetnek a Tömeges MMS-t, amely a már bevált megoldás multimédiás változata.

A Tömeges MMS szolgáltatással a T-Mobile MMS központjára közvetlenül csatlakozva megfelelő programmal számítógépről nagy mennyiségű MMS küldhető rövid időn belül. Az egyedi megállapodás keretében megszabott kedvező díjakkal akár óránként 3600 MMS is továbbítható. A Tömeges MMS-sel hazai mobilszámokra, e-mail címekre a hosszabb szöveggel, képpel és akár zenével együttesen sokkal érdekesebb, figyelemfelkeltőbb, informatívabb üzenetek küldhetők. Az MMS új területeken kínál értékesebb kommunikációs lehetőséget, hiszen egy utazás kiajánlója vagy egy termék bemutatása képpel és hanggal eredményesebb lehet az egyszerű szöveges információnál.

Az MMS további előnye, hogy egy jól körülhatárolható célcsoport tagjaihoz közvetlenül is továbbítható. Az alacsony költség mellett a Tömeges MMS mellett szól, hogy a hagyományos eszközökkel szemben gyorsabb, térben és időben kötetlenebb (akár külföldön is eljut az ügyfélhez). Az alkalmazás hatékony, mert nagyobb partneri kör és viszonylag kis számú ügyfél esetén is jól alkalmazható. A multimédia szerepét erősítheti, hogy hazánkban jelenleg már közel 900 ezer T-Mobile-os rendelkezik képes mobillal, emellett az MMS e-mail címre vagy akár Multimédia albumba, illetve más magyarországi hálózatok előfizetőinek egyaránt elküldhető.
Kulcsszavak: mobilszolg MMS T-mobile-hu

mobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

NFC világkongresszuson mutatkozik be a Cellum világújdonsága

A szeptember 19 és 22-között Franciaországban megrendezett NFC World Congress rendezvényen is bemutatja a magyar Cellum az NFC CellLink névre hallgató, világújdonságnak számító technológiáját. Az új fejlesztés lehetővé teszi a bankoktól és mobil-szolgáltatóktól független mobiltelefonos vásárlást és számlafizetést, és segítheti az érintkezésmentes NFC technológia gyorsabb nemzetközi elterjedését.

2011. szeptember 19. 14:31

Google Wallet – a telefon, mint pénztárca

Az egyik legnagyobb bankkártya-kibocsátó cég, a MasterCard hamarosan bevezeti az Egyesült Államokban a mobil eszközzel történő fizetést. A szolgáltatásban a partnere a Google, melynek Google Wallet új alkalmazása az Android telefonokról lesz elérhető.

2011. szeptember 17. 20:50

A Magyar Telekom anyavállalata már elfogad előrendelést az iPhone 5-re

Még senki nem tudja az iPhone 5 pontos paramétereit, ismeretlen az ára is, nem tudni, hogy milyen díjcsomagokat kínálnak hozzá a szolgáltatók, ám mindez nem akadályozza meg a Magyar Telekom anyavállalatát, a Deutsche Telekomot abban, hogy elkezdje az előrendelések elfogadását az Apple újdonságára. Bővebben: Kütyü Magazin (http://kutyu.hu/cikk/2011/09/06/a_deutsche_telekomnal_elorendelheto_az_iphone_5)

2011. szeptember 7. 07:42

Magyar Termék Nagydíjat nyert az első magyar érintőképernyős GPRS mobiltelefon

Az első magyar érintőképernyős GPRS mobiltelefont – „Vario Medcare” néven – idén mutatta be a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a Medcare Classic utódaként. Az új készülék rövid idő alatt több szakmai elismerésben is részesült, tegnap pedig az elődmodell 2008-as sikerét megismételve elnyerte a tizenegyedik alkalommal kiírt Magyar Termék Nagydíjat. A Vario Medcare a legfőbb elismerés mellett az Informatikai Nívódíjat is bezsebelte. A díjakat Havasi Zoltán, a MOHAnet Mobilsystems Zrt. vezérigazgatója vette át 2011. szeptember 1-én a Parlament Felsőházi Termében.

2011. szeptember 2. 12:02

Kicsi a Nokia 700, de ...

A Nokia bemutatott három tömegpiacra szánt okostelefont, a Nokia 700, a Nokia 701 és a Nokia 600 készülékeket, melyek tovább bővítik a Nokia Symbian-alapú okostelefon-sorozatát. Mindhárom telefon Symbian Belle platformon fut, egyérintéses NFC-alapú megosztással és párosítással, az eddigi legszemélyesebb felhasználói felülettel és egy még erőteljesebb internetes böngészővel rendelkezik.

2011. augusztus 27. 08:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50