Erősíti kommunikációját a hivatalos Microsoft oktatóközpontként működő NetAcademia

forrás Prim Online, 2005. január 28. 12:10
A hivatalos Microsoft oktatóközpontként működő, évente több mint 1000 informatikai szakember képzését végző NetAcademia Oktatóközpont a Sakkom Interaktív marketingkommunikációs és pr ügynökséget bízta meg a cég kommunikációs feladatainak ellátásával.
A NetAcademia az ország egyetlen olyan Microsoft oktatóközpontja, amelynek oktatói hozzáférnek a Windows forráskódjához.

A NetAcademia - hivatalos Microsoft oktatóközpontként - 1999 óta tart magas szintű, egyedi informatikai tanfolyamokat abból a célból, hogy hallgatóik megismerjék a nagyvállalati informatikai rendszerek költséghatékony és megbízható tervezését, bevezetését, üzemeltetését és fejlesztését. A tanfolyamok oktatói az összes lehetséges Microsoft minősítéssel - így MCSA, MCSE, MCAD, MCSD, MCDBA, MCT, és MVP képesítéssel - rendelkeznek. Az utóbbi címet - melyet a Microsoft ítél oda a kiemelkedő szakmai tudás elismerésként - hazánkban mindössze 5 szakember viselheti. Ennek köszönhetően a NetAcademia az ország egyetlen olyan Microsoft oktatóközpontja, amelynek oktatói hozzáférnek a Windows forráskódjához.

"Évi 100 tanfolyamunkon több mint 1000 informatikai szakember fordul meg. Ezt a létszámot szeretnénk előre meghatározott ütemben feljebb tornászni, s e cél támogatásához kerestünk és találtunk kommunikációs partnert a Sakkom Interaktív személyében" - mondta Fóti Marcell, a NetAcademia Oktatóközpont ügyvezető igazgatója.

A Sakkom Interatkív fő feladata, hogy a tanfolyamok potenciális résztvevői - a közepes és nagyvállalatok informatikai infrastruktúrájának üzemeltetését végző szakemberek - körében még ismertebbé és vonzóbbá tegye a NetAcademia szolgáltatásait. A kommunikáció másik célcsoportját azok az informatikai és gazdasági döntéshozók képezik, akik az informatikai szakemberek képzésére szánt büdzsé optimális elköltéséről döntenek.
Kulcsszavak: Microsoft-hu oktatás

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi publikálta a legújabb ESG jelentését

A Xiaomi a napokban közzétette a hatodik ESG (környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és vállalatirányítás) jelentését. A több mint 80 oldalas dokumentum, amelyet kínai és angol nyelven adtak ki azt az előrehaladást mutatja be, amelyet a Xiaomi és leányvállalatai megtettek az ESG stratégia megvalósítása terén 2023-ban. 

2024. május 3. 13:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14