Hatékonyabb dokumentumkezelés a HP-val

forrás Prim Online, 2005. február 2. 14:15
A HP Magyarország a mai napon megrendezte a második HP Megoldás Akadémiát, amely ezúttal a dokumentumkezelés problémakörét járta körül. A témaválasztást indokolta az a piacon megfigyelhető tény, hogy a vállalatok egyre több papír alapú dokumentumot termelnek, valamint az elektronikus hulladék mennyisége is növekszik. A felhalmozó hatalmas mennyiségű irat kezelése komoly költségráfordítással jár: az IDC piackutató cég tavaly közzétett adatai szerint az európai vállalatok árbevételének 5-15 százalékát, a vezetők munkaidejének pedig 45 százalékát a dokumentumok előállítása és kezelése emészti fel. A megdöbbentő számok ellenére jelenleg sok cégnek nincs hatékony és költségkímélő megoldása dokumentumaik kezelésére.
A HP Magyarország teljes körű megoldást nyújt az ilyen jellegű ügyféligényekre, amellyel jelentős időbeli- és anyagi megtakarítás érhető el. A vállalat szolgáltatási platformként működő eszközöket kínál: dokumentumszkennerek, hálózati nyomtatók valamint multifunkciós berendezések állnak az ügyfelek rendelkezésre. Az eszközökre épülő infrastruktúra, a protokollok és a különböző szabványok lehetővé teszik, hogy egy vállalaton belül mindenki hozzá férhessen a szükséges tartalmakhoz, valamint segítenek az eszközök közötti optimális együttműködés összehangolásában. A vállalatok a HP dokumentumkezelési megoldásaival olyan rendszert hozhatnak létre, amely megfelel a legkülönbözőbb vállalati igényeknek, így lehetővé válik a költség hatékony és felhasználóbarát dokumentumkezelés.

A konferencia plenáris részében a résztvevők átfogó képet kaphattak az alkalmazható megoldásokról konkrét esettanulmányok keretében. Előadást tartott Dr. Parti Tamás, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara Digitális Levéltárának biztonsági felelőse, aki a papír alapú dokumentumok szkennelt változatának használhatóságát elemezte. A rendezvény során folyamatos elő demonstrációk szemléltették a HP megoldásait a szkennelés, a dokumentumkezelés és archiválás témaköreire épülve.
Kulcsszavak: HPQ-hu dokumentumkezelés

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50