Partnereit díjazta a HP Magyarország

forrás Prim Online, 2005. február 18. 12:12
A HP Magyarország viszonteladó partnereinek köszönhetően sikeres 2004-es évet zárt, a partnerei pedig nagyságrendekkel növelni tudták HP eszközökből származó bevételüket.
Tavaly a HP szinte összes értékesítési partnere két számjegyű növekedést tudott elérni a HP eszközök forgalmazásából származó bevételt tekintve.

Tegnap a HP ünnepélyes díjátadó gálavacsorán partnereivel közösen ünnepelte a 2004-es eredményeket és díjazta legjobban teljesítő partnereit: A tavalyi év "legeredményesebb HP partnere" díjat az Albacomp Rt. kapta, a "legeredményesebb HP partner a UNIX alapú eszközök értékesítésében" a Conet Kft. lett. A CHS Kft. nyerte el a "legeredményesebb HP disztribútora" díjat, míg a "legdinamikusabban fejlődő HP disztribútor" díjat a Számalk Kereskedőház Rt. nyerte el. A Montana Rt. lett az év "legdinamikusabban fejlődő HP viszonteladója", a Delta Elektronik Kft. pedig az év "legeredményesebb HP viszonteladója a háttértárolók értékesítésében" díjat nyerte el. A "legeredményesebb HP viszonteladó az iparági szabvány szerverek értékesítésében" díjat a Minor Rt. kapta, míg a Kventa Kft. a "legsikeresebb HP viszonteladója a nyomtatási és képalkotási eszközök vállalati értékesítésében" díjat nyerte el. Végül a "legsikeresebb HP viszonteladó a személyi számítógép rendszerek értékesítésében" díjat az EuroOne Rt.

A HP-nek jelenleg 35 "Business Partner Select" minősítésű, valamint további 40 "Business Partner" minősítésű partnere van, akik a HP nagyvállalati és kis-közép vállalati értékesítési tevékenységének jelentős részét végzik.

A vállalat "Partner One" elnevezésű programjának keretében a tavalyi év során közel 300 szakember vett részt különböző HP-képzéseken, a program kereskedelmi ösztönző rendszerében a tavalyi év során 200 millió forintot is meghaladó visszatérítés került kifizetésre.

A rendelkezésre álló forgalmi adatok alapján tavaly a HP termékeit több mint 2000 partner értékesítette szerte az országban, biztosítva ezzel a lehető legnagyobb földrajzi lefedettséget és a hatékony, magas színvonalú ügyfélkiszolgálást.

Az idei évben a HP tovább erősíti partneri hálózatát: egyszerűsíteni kívánja kompenzációs programjának egyes elemeit, ezzel téve még kiszámíthatóbbá és könnyen követhetővé partnerei számára a programot.
Kulcsszavak: HP-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38