MS TechNet: indul a tavaszi szezon!

Zsadányi Pál, 2005. március 21. 11:42
Bár kevés olvasónak okoz a hír meglepetést, mivel a hazai MS TechNet csapat „kézben tartja” az ügyfeleit, de hátha van, aki elvétette a csatlakozást. Még most sem késő jelentkezni a következő tavaszi szeánszra, ami a szokásos helyen és időben, sőt, előadókkal, a Lurdy házban március 23-án szerdán, kerül sorra.
A Longhorn Szerver?

Az idei tavaszi programról a korábbi vendégsereg kapott egy összefoglalót. Az új szezonban ismét az újdonságokra koncentrálnak az előadók, bár néhány aktuális, és fontos olyan technológiákról is lehet szó, mint a Windows XP SP2-es. A Longhorn, mint arról a tavalyi szezonban bőven esett szó, a kliens oldali rendszer továbbfejlesztését jelenti. Most azonban a szerver oldali fejlesztési tervek hátterét veszik nagyító alá a Technet előadók. Milyen út vezet a Longhorn szerverekhez?

Windows Server 2003 R2


A Microsoft gyors lépésre szánta rá magát. Még 2005.-ben meg fog jelenni a Windows Server 2003-asnak az R2-es változata. Március 23-án Fülöp Miklós és Szalontay Zoltán erről fog leleplezni néhány fontos részletet. A szervercsalád továbbfejlesztési irányait jelzi a továbbfejlesztett Microsoft címtári azonosító rendszer új változata, amely az Active Directory Federation Services nevet kapta. Szó lesz egy újabb védelmi technológiáról is, amelyet a Microsoft Data Protection Server fog megvalósítani.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50