Az Airespace a Cisco Systems tulajdonában

forrás Prim Online, 2005. április 7. 14:12
A Cisco Systems megvásárolta a kaliforniai San Joséban lévő Airespace vállalatot, amely vezeték nélküli helyi hálózati (WLAN) termékei révén biztonságos, rugalmas és gazdaságos hálózati megoldásokat kínál.

Az Airespace díjnyertes termékeivel bővül a Cisco Structured Wireless-Aware Network (SWAN) termékcsalád, és a cég további WLAN-termékeket és megoldásokat bocsát ügyfélköre rendelkezésére. Kibővült WLAN-termékkínálatának köszönhetően a Cisco kitűnő pozícióból indulva használhatja ki a nagy ütemben bővülő vállalati WLAN-piac kínálta lehetőségeket.

Az Airespace termékeinek és technológiáinak akvizíciójával immár a Cisco kínálja a piacon a legátfogóbb és leginnovatívabb WLAN-megoldáskészletet, amellyel a legkülönbözőbb vállalati ügyfeleket - azok méretétől és igényeitől függetlenül - is képes lesz kiszolgálni. A Cisco stratégiájának középpontjában továbbra is a vezetékes és vezeték nélküli hálózatok integrációja áll, amely továbbfejlesztett biztonsági és felügyeleti funkciókat kínál a vállalatok számára. A Cisco és az Airespace termékeinek integrációja révén olyan újszerű, a vállalatok üzletmenete szempontjából fontos WLAN-megoldások hozhatók létre, amelyek garantáltan értékállóak, és kiemelkedő hozzáadott értéket nyújtanak.

A felvásárlás befejeztével az Airespace munkatársai a Cisco vezeték nélküli eszközökkel foglalkozó - Brett Galloway és David Leonard alelnökök vezetése alatt álló - üzleti egységéhez csatlakoznak.

Kulcsszavak: WLAN hálózat Cisco

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50