HP Integrity Szoftver Fejlesztői Fesztivál – másodszor

Kovács Attila, 2005. április 19. 14:44
Május 4-én és 5-én a HP Magyarország második alkalommal rendezi meg Budapesten, partnereivel (Microsoft, Oracle, BEA, SAS, Intel) közösen a HP Integrity Szoftverfejlesztői Fesztivál elnevezésű konferenciát/ alkalmazás-portolási versenyt.
A HP Integrity szerverekre való portolásokhoz idén is meghívják a tavaly már részt vett 50 fejlesztő céget, illetve további 20 olyan szoftvert fejlesztő vállalkozást, amelyek nem képviseltették magukat 2004-ben. A rendezvény mai sajtótájékoztatóján az is elhangzott, hogy a fesztiválra megjelenik az a katalógus, amely az eddig elérhető alkalmazások találhatók. A katalóguson kívül az alkalmazások egy regionális intranet oldalra is felkerülnek, ahonnan a régió viszonteladói és a régióban működő HP irodák is javaslatot tehetnek ügyfeleiknek. További újdonság, hogy idén az ügyfelek részére is nyitott lesz a rendezvény. A konferencián a következőkre adnak várhatóan az illetékesek választ: nemzetközi és hazai szoftverek elérhetősége HP Integrity platformon; adatbázis, ERP rendszer, adattárház HP Integrity szerverre való konszolidálásának előnyei; az Intel processzorfejlesztés stratégiája; MS, Oracle, BEA és SAS nemzetközi szoftverfejlesztések; a HP 64-bites szerverfejlesztési stratégiája; a rendszerbiztonság lépcsőfokai; a hazai kkv vállalkozások kilátásai az EU-ban és itthon; az Itanium processzorra épülő HP Integrity szervercsalád jelentősége, jövője.

A rendezvényen minden fejlesztő résztvevő kap egy Integrity szervert, amelyet haza is vihet, a portolás befejezése céljából. A fesztivál idején a fejlesztői környezetek speciális áron lesznek kaphatók.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50