Elindult a Universal Pictures magyar weboldala

forrás Prim Online, 2005. április 24. 14:02
Április közepétől elindult a Universal Pictures hivatalos honlapja, a www.universalpictures.hu, ahol a megjelenések és akciók mellett rengeteg extra tartalmat is találhat a látogató. Játékok, hírek és havonta bővülő, letölthető anyagok teszik színesebbé az oldalt.
2005 áprilisától elérhető a Universal Pictures Hungary hivatalos weboldala, a www.universalpictures.hu internetcímen. A weboldal fő célja a vásárlók és a videotékák látogatóinak bővebb informálása a cég DVD és VHS megjelenéseiről. A weboldalon megtalálható az eddig megjelent összes kiadvány részletes leírása, tartalma és a DVD-ken található extrák ismertetése is.

A honlapra látogatók folyamatosan informálódhatnak a két külön akcióban szereplő filmekről, amelyeket jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak meg a viszonteladóknál.

Az oldalon rengeteg extra tartalom is található, amelyek folyamatosan bővülnek. A korongokhoz kapcsolódó hírek, előrejelzések és információk mellett havonta megújuló játékok és letölthető anyagok találhatók az interaktív menüpont alatt. Háttérképek, képernyőkímélők tölthetők le különböző filmekhez valamint lehetőség van képeslapküldésre is. A nyereményjátékokon pedig egyedi, filmes ajándékokat nyerhetnek a helyesen válaszoló játékosok.

Hamarosan elindul a hírlevél és sajtószoba szolgáltatás is. Személyre szabott hírlevél készül a fogyasztók, kereskedők, videotékák és az újságírók számára. A hírlevél segítségével elérhetőek lesznek a weboldalon található célcsoport specifikus tartalmak. A sajtószobában – a jelszóval történő bejelentkezés után - letölthető borítók, tartalmak és képanyagok és egyéb speciális tartalmak lesznek majd elérhetők. A Universal Pictures mindent megtesz, hogy minden szükséges információ, könnyen elérhető legyen, de természetesen lesznek olyan tartalmak is, amely közléséhez külön engedély lesz szükséges.

Kulcsszavak: onlineszolg website film

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50