eBay-árverések TV-n

Genda Csongor Zoltán, 2005. május 21. 09:25
Az Amerikai Egyesült Államokban a Time Warner digitális kábeltévé előfizetői a tévékészülékükön is nyomon követhetik és részt vehetnek az eBay-árvaréseken.
Egy speciális szoftver szükséges csak a ahhoz, hogy a kliensek maguk is ajánlatokat tehessenek tévékészülékükön keresztül. Magasabb ajánlatok tételéről valamint az árverések végeredményeiről is értesülnek a résztvevők. Az egyelőre egy évre tervezett "eBay on TV" akciót csak a Time-Warner társaság texasi ügyfelei vehetik igénybe.

Az eBay-szoftvert a texasi BIAP Systems (Broadband Interactive Applications) interaktív tévés specialistái fejlesztették ki. A BIAP már évek óta együttműködik a Time-Warner médiakonszernnel, és lehetővé teszi előfizetőiknek, hogy az ő PITV-alkalmazásaival (Personalized Information Television) részt vehessenek különböző internet-árveréseken a kábelhálózaton keresztül. Az internetes árverésekre való csatlakozáson kívül azonban még lehívhatják az ügyfelek az aktuális híreket, tőzsdei információkat és a legfrissebb sporteredményeket is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50