Újabb Virus Bulletin minősítés a VirusBuster-nek

forrás Prim Online, 2005. június 1. 17:20
A VirusBuster tizenharmadszor szerezte meg a Virus Bulletin 100% Award-ot.
A Virus Bulletin független angol szaklap tesztjén, melyet Windows XP platformon végeztek, a VirusBuster ismét megszerezte a Virus Bulletin 100% Award-ot, mivel 100%-os vírusfelismerési arányt ért el a cég megújult munkaállomás védelmi megoldása, a VirusBuster Professional. A termék a VirusBuster platform-független víruskereső motorját használja, mely az összes VirusBuster termékben megtalálható, illetve amelyet más antivírus gyártók is használnak megoldásaikban.

A VirusBuster Professional funkcionalitását és hatékonyságát tekintve is megújult. A termék varázsló alapú felülete miatt mind a kezdő, mind pedig a tapasztalt felhasználók számára optimális választás. A VirusBuster Professional tartalomszűrője segítségével megvédi a felhasználókat az Interneten keresztül érkező károkozóktól, ellenőrizve a HTTP, FTP és levelezési (POP3, SMTP) protokollokat, valamint beépül a Microsoft Office alkalmazásokba és a Microsoft Outlook-ba is. Az előre meghatározott védelmi szintek könnyebbé teszik a védelem beállítását, de akár igény szerint egyénileg is módosíthatók.

A megújult termék a vírusok, férgek és egyéb károkozók mellett a spyware-eket és adware-eket is felismeri és eltávolítja.

Kulcsszavak: díj vírus VirusBuster

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14