Igény szerint összeállított rádióadás az Apple termékekben

forrás Prim Online, 2005. július 4. 18:47
Az Apple bejelentette, hogy az iTunes program legújabb, 4.9 változatába épített új szolgáltatásokkal minden felhasználó számára hozzáférhetővé teszi a Podcast adásokat. Az iTunes 4.9 felhasználók több mint 3000 ingyenes Podcast műsor közül választhatnak, melyek közül választva azok önműködően töltődnek át az iPod digitális zenelejátszók tárába.
Az iTunes program minden felhasználója könnyen megtalálhatja és kiválaszthatja a számára érdekes adásokat, és ha új epizód, új hanganyag jelenik meg ezeken a csatornákon, az önműködően letöltődik a Mac vagy PC gépre és szinkronizálódik az iPod-ra is, így az új hanganyag bárhol és bármikor hallgatható, mint egy saját igény szerint összeállított rádióadás. Az iTunes lehetőséget kínál a sok Podcast adás rendszerezésére, keresésre, a tartalom különböző kulcsok szerinti listázására. Az iPod menüjében is külön elem jelenik meg a Podcast adások számára, így közöttük egyszerűen csak választani kell. A Podcasting technológia a letöltés mellett az iTunes felhasználók számára lehetővé teszi azt is, hogy rádióadáshoz hasonló, de digitális formában hallgatható tartalmat sugározzanak az Internet közönsége számára.

Az iTunes 4.9 program Podcast könyvtára máris több mint 3000 csatorna adását tartalmazza, melynek köszönhetően a legnagyobb ilyen gyűjteménynek számít és olyan népszerű források anyagait is kínálja, mint az ABC News, az Adam Curry, a BBC, a Clear Channel, a Dawn and Drew Show, a Disney, az Engadget, az ESPN, a Newsweek és az NPR; illetve olyan rádióadók, mint a KCRW Los Angelesből és a WGBH Bostonból.
Kulcsszavak: zene Apple

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55