Xapt: megkapta a Microsoft Gold Partner minősítést

Kovács Attila, 2005. július 20. 09:36
A Microsoft Gold Certified Partner státuszát nyerte el az Xapt Hungary Kft., amely a Microsoft szerint szaktudása, tapasztalata és referenciái révén, illetve az Axapta vállalatirányítási rendszer legsikeresebb hazai képviselőjeként érdemelte ki a minősítést.
A Microsoft technológiák és eszközök használata, az Axapta vállalatirányítási rendszer forgalmazása és bevezetése területén elért sikereinek eredménye az újabb Microsoft partneri státusz megszerzése. A Microsoft Business Solutions (MBS) kompetencia mellett az e-business területre terjed ki az aranyfokozatú minősítés. A hír a Microsoft minneapolisi éves partnertalálkozójával egy időben érkezett az Xapt-hoz, amely az első olyan Microsoft Gold Certified Partner, aki elsősorban a Microsoft Business Solutions területen elért eredményeiért kapta meg ezt a címet.

A "Microsoft Partner" címek elnyerésének feltétele a meghatározott számú, vizsgázott szakembergárda és referenciabázis megléte, valamint egyéb szakmai követelmények teljesítése. Az Xapt a Microsoft Business Solutions, e-business és infrastruktúra területen nyújtja szolgáltatásait, az elmúlt években több tucat cégnél vezette be az Axapta ERP rendszert Microsoft alapinfrastruktúrával, munkatársai összesen 30 Microsoft szakvizsgával rendelkeznek.

A "Microsoft Gold Certified Partner" státusz elnyeréséhez világszerte ugyanazokat a meglehetősen szigorú feltételeket kell teljesíteni, meghatározott számú vizsgázott szakemberre, referenciára van szükség. Az Xapt Hungary Kft. már korábban teljesítette ezeket a feltételeket, és most érkezett meg az értesítés a hivatalos minősítésről. A minősítés adományozója szerint: az XAPT mélyrehatóan ismeri az Axapta rendszert és rendelkezik annak implementációs tapasztalatával. A Microsoft Magyarország a továbbiakban is számít a cég szakértelmére az ügyfelek megelégedettségét szolgáló ERP bevezetésekben.
Kulcsszavak: Xapt-hu

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb rangos szakmai díjat nyert a Prologis!

A Prologis Park Budapest-Sziget II beruházás nyerte idén a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ) által életre hívott, „Év logisztikai fejlesztése” elismerést. A legkiemelkedőbb hazai logisztikai fejlesztéseket díjazó kitüntetést 2023 óta ítéli oda a szervezet 11 tagú testülete a közúti-, vasúti-, vízi-, légi- és intermodális fuvarozás, valamint a vámolási és raktározási területek meghatározó szereplői részére.

2024. május 4. 15:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55