SAP Hungary: terv feletti eredmények

forrás Prim Online, 2005. július 22. 08:16
2005 második féléve az SAP Hungary számára terv feletti eredményekkel zárult. A második negyedévben mind a szoftver, mind pedig a szolgáltatási bevétel meghaladta az előre tervezettet: előbbi mintegy 9%-kal , míg az utóbbi 29%-kal.
A szoftverbevételek ilyen mértékű emelkedéséhez nagyban hozzájárult a kis- és középvállalatok terén elért kiemelkedő bevétel. Az SAP kifejezetten kis- és középvállalatok számára kifejlesztett megoldása, az SAP Business One és a mySAP All-in-One a jelen pénzügyi periódusban is a várakozások felett teljesített. A fentiek eredményeképp a negyedéves összbevétel 13%-kal az időarányos budget, valamint 24%-kal az előző év hasonló időszakának bevétele fölött van.

A negyedéves eredményekből következően az első félév számai is jelentős növekedésről tanúskodnak. Az SAP, amely az eredmények terén a piac egyes szereplőivel ellentétben mindig is a teljes nyíltság elvét vallotta, természetesen most is konkrét számokkal szolgál: a szoftverbevétel 8%-kal, 4 035 000 euróra nőtt a tavalyi év első félévéhez képest, a szolgáltatási bevétel pedig 5 496 000 eurót elérve 42%-kal magasabb, mint az előző év első hat hónapjában. Az összbevétel 15 130 000 euróra nőtt, ami 15%-kal haladja meg a tavalyi év azonos időszakának mutatóját.

"A tavalyi évvel ellentétben, amikor a kitűzött célokat nem sikerült teljes mértékben kézzelfogható eredményekké változtatunk, az idei év első félévében remek eredményekről számolhatunk be. Nem csupán teljesítettük terveinket, de sikerült az előző év hasonló időszakának eredményeit is túlszárnyalnunk. A tendencia biztató, így minden okunk megvan arra, hogy reménykedve tekintsünk előre a harmadik negyedévre" - kommentálta az SAP Hungary eredményeit Vahl Tamás ügyvezető igazgató.
Kulcsszavak: SAP-hu SAP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50