Microsoft-díj az Exact Software-nek

forrás Prim Online, 2005. augusztus 2. 12:09
A világ vezető szoftverfejlesztői közé tartozó Exact Software nyerte el a "A világ leginnovatívabb szoftver megoldása" címet a Microsoft idei Partnerkonferenciáján.
A minden évben megrendezésre kerülő partnerkonferenciáján a Microsoft elismerésben részesíti azokat a partner cégeit, amelyek Microsoft alapon fejlesztik üzleti vagy lakossági célú innovativ megoldásaikat.

A díjnyertes Exact e-Synergy egy web alapú "kollaborációs platform", amelyet jelenleg több ezren használnak napi munkájuk során; 26 nyelven, több mint 126 országban érhető immár el.

Az e-Synergy egy olyan üzleti folyamat menedzsment rendszer, amely felhasználói számára valós idejű pénzügyi információkat, kifinomult, akár több vállalatot felölelő riportokat, CRM, HRM és tudásmenezsment funkciókat is nyújt.

Az e-Synergy segítségével integráltan kezelhetők olyan üzleti területek, mint a munkafolyamatok, a dokumentumok, az értékesítés és a jelentéskészítés. Az e-Synergy integrálható a klasszikus "back-office" típusú ERP rendszerekkel, így elősegítve az azokba tett befektetés megtérülését. A web technológiának köszönhetően az Exact e-Synergy egyesíti és egységesíti egy vállalat valamennyi információját: munkatársak, partnerek, dokumentumok, termékek, szolgáltatások, projektek, folyamatok és ERP tranzakciók mind egyetlen adatbázisban kezelhetők.
Kulcsszavak: Microsoft díj Exact

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50