T-Com Szuperszerviz - gyors segítség számítógépekhez, internetkapcsolathoz

Kiss Ádám Zoltán, 2005. augusztus 19. 18:23
A T-Com új szolgáltatása Szuperszerviz néven helyszíni kiszállással kombinált szervizelést kínál a nehéz helyzetbe került felhasználók számára.
Lelassult a számítógépe, egyre többször kell újraindítania a rendszert, elvesznek fontos dokumentumok, rakoncátlankodik a nyomtató nem sikerül telepíteni a programokat nem tudja megnézni digitális fényképeit, szeretne vezeték nélküli hálózatot kiépíteni? A T-Com azt ígéri, hogy bármilyen probléma is adódik számítógépével, internetével, az ingyenesen hívható 1722-es telefonszámon segítséget remélhet. A Szuperszerviz csapata vállalja a számítógépes rendellenességek megoldását, számítógépes hálózatok kialakítását vagy az internetkapcsolat beállítását, de bármilyen számítógéppel, internetettel kapcsolatos kérdéssel fordulhat hozzájuk. Szakértőik munkanapokon 8 órától 22 óráig, hétvégén és ünnepnapokon 10 órától 18 óráig Budapesten és környékén a helyszínen, távsegítség formájában pedig országosan azonnal orvosolják a problémákat.

A helyszíni kiszállás jelenleg Budapesten és környékén, a következő településeken kérhető: Budakeszi, Budakalász, Budaörs, Budapest, Csobánka, Diósd, Érd, Leányfalu, Nagykovácsi, Pilisborosjenő, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pócsmegyer, Pomáz, Solymár, Százhalombatta, Szigetmonostor, Szentendre, Tahitótfalu, Tárnok, Törökbálint, Üröm.

A szolgáltatást minden T-Com-vonallal rendelkező lakossági és üzleti ügyfél igénybe veheti. A T-Com munktársai rögzített árlista alapján, előzetes egyeztetést követően nyújtanak segítséget. Újdonság, hogy a felhasználónak csak a sikeres munkavégzés esetén kell fizetnie.
Kulcsszavak: T-Com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50