T-Com kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: T-Com

Április 13-án ismét T-Com Vivicittá

Áprilisban 23. alkalommal dördül el a startpisztoly  Budapesten a Margit-szigeten, hogy kezdetét vegye a T-Com támogatását élvező városvédő futás, a Vivicittá, amelyre több mint 10 ezer embert várnak a szervezők.

Kulcsszavak: T-Com T-Com-hu sport
2008. április 8. 11:30

Ingyenes internetoktatási program ősszel is

Folytatódik a Magyar Telekom ingyenes internetoktatási programja. Idén eddig több mint 5500-an éltek az internetakadémia nyújtotta lehetőséggel, és az érdeklődés azóta is rendkívüli: a résztvevők létszáma év végéig várhatóan meghaladja a tízezret.

2007. október 16. 12:18

Sikeres informatikai fejlesztések a kistérségekben - Magyar Telekom-közreműködéssel

2007. szeptember 8-án adták át a Somogy megyei Tabon a kistérségekben megindult szélessávú információs infrastruktúra-hálózat fejlesztések első szakaszát. A fejlesztések révén a térség közel 2000 olyan háztartása juthat szélessávú internethasználathoz, ahol erre korábban nem volt lehetőség.

2007. szeptember 10. 12:02

Szimmetrikus DSL szolgáltatást indít a T-Com

A T-Com augusztus 1-jétől Szimmetrikus DSL üzleti szolgáltatást kínál a kis- és középvállalatok számára. A szolgáltatás előnye, hogy azonos fel- és letöltési sebességet biztosít, továbbá átalánydíjért vehető igénybe felhasználási időtől és internetforgalomtól függetlenül.

Kulcsszavak: ADSL T-Com VIVAnet
2007. augusztus 1. 17:19

Ismét T-Nagyi Program

Idén is indul időseknek szóló ingyenes oktatási program a T-Online Magyarország és a T-Com szervezésében.

Kulcsszavak: oktatás T-Com T-Online
2007. február 21. 18:28

T-Com: Cisco CRS rendszer a bővülő IPTV-szolgáltatások hátteréül

A Cisco bejelentette, hogy a Deutsche Telekom A.G. szélessávú és vezetékes hálózati üzletága, a T-Com a Cisco CRS-1 szolgáltatói szintű útválasztó rendszerét alkalmazza  saját heterogén IP/MPLS (Internet Protocol/Multiprotocol Label Switching) hálózatában. A termék 2004 májusi piacra kerülése óta ez az ötszázadik értékesített Cisco CRS-1 rendszer.

Kulcsszavak: Cisco T-Com IPTV
2006. december 26. 10:04

Simó György kapta a Dale Carnegie & Associates Inc. Vezetői Minőség Díját

Simó György, a T-Com üzletágvezetője, a T-Online Magyarország Zrt. vezérigazgatója részesült a Dale Carnegie & Associates Inc. nemzetközi vezetői tanácsadó vállalat rangos elismerésében az elmúlt időszakban végzett kiváló szervezetfejlesztési tevékenyégéért. Az ünnepélyes díjátadásra november 16-án került sor a budapesti Festetics Palotában.

Kulcsszavak: T-Com T-Online
2006. november 16. 16:15

Az Ericsson 43 Gb/s sebességű optikai átviteli technológiát tesztel

Az Ericssont DWDM (nagysűrűségű hullámhossz-multiplexálás) optikai technológiáját választotta a Deutsche Telekom vezetékes hálózatokkal foglalkozó üzletága a T-Com Németországban, nagyvárosi és regionális hálózatainak felújításához.

2006. október 7. 14:16

Ingyenesen kipróbálható szélessávú internet a T-Comtól

A T-Com augusztus 21-től lehetőséget biztosít arra, hogy egyéni telefon-előfizetői október 31-ig ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálják az ADSL-szolgáltatást, és megismerjék a szélessávú internet nyújtotta előnyöket.

Kulcsszavak: ADSL T-Com
2006. augusztus 18. 16:17

Ericsson: EDA-megoldás a német T-Com hálózatban

Az Ericsson lehetővé teszi a T-Com széles sávú hálózatának beindítását EDA-megoldás alkalmazásával Németországban.

2006. augusztus 16. 14:04

Klip, nemcsak T-Com ügyfeleknek

A T-Com és a T-Online internetes hangszolgáltatása, a Klip hívásait eddig csak utólag a telefonszámlával együtt lehetett kifizetni, így csak a T-Com ügyfelek vehették igénybe azt. A május elejétől bevezetett egyenlegfeltöltéses módszerrel azonban bárki használhatja a szolgáltatást, ha rendelkezik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával és szélessávú internettel.

Kulcsszavak: T-Online T-Com
2006. május 10. 15:27

Siemens-közreműködéssel épül a T-Com új nagy sebességű hálózata

A Deutsche Telekom AG új szélessávú hálózata az 50 Mbit/sec-ig terjedő átviteli sebességekkel még a széles sávra legéhesebb szolgáltatások számára is, mint pl. a TV-minőségű videó, elégséges tartalékot bocsát rendelkezésre. Erről gondoskodik az az infrastruktúra, amelyet a Siemens Communications ágazata a nagy sebességű hálózat felépítéséhez szállít.

Kulcsszavak: T-Com Siemens
2006. március 17. 18:17

Egész napra 0 forintos percdíjat kínál a T-Com

A T-Com február 15-től vezeti be a Favorit Non-stop és a Favorit Non-stop Plusz ajánlatait, amelyeknek köszönhetően egész nap (0-24 óráig) 0 forintos percdíjjal lehet telefonálni a kedvezményezett hívásirányokban.

Kulcsszavak: T-Com
2006. február 14. 19:05

Bővíti Klip szolgatatását a T-Com és a T-Online

Január végétől további elemekkel bővül a Klip, a T-Com és a T-Online Magyarország internetalapú hangszolgáltatása. Már nem csak interneten, hanem vezetékes és mobil irányba is lehet hívásokat indítani. Továbbá - a T-Comtól kapott 06-21-gyel kezdődő hívószámon - a Klip szolgáltatást használó ügyfelek a T-Com hálózatából vezetékes telefonról is hívhatók.

Kulcsszavak: T-Com T-Online
2006. január 31. 13:53

Internet alapú hangszolgáltatás a T-Com-T-Online párostól

Klip néven kísérleti jelleggel internet alapú hangszolgáltatást indított a T-Com a T-Online Magyarországgal közösen. Első lépésként a Klip szoftveres megoldását vezetik be, amelynek segítségével az interneten ingyenesen kezdeményezhetők és fogadhatók hívások.

Kulcsszavak: VoIP T-Com T-Online
2005. december 11. 13:40

T-com-hírek

A T-Com Tudakozó Plusz szolgáltatása nyerte el 2005-ben a Legjobb Európai Tudakozó Szolgáltatás díját.

Kulcsszavak: T-Com
2005. november 13. 11:20

A Deutsche Telekom 32 ezer állás megszűnését jelzi

Három év alatt 32 ezer fős lesz a leépítés - jelentették be szerdán a vezető európai távközlési konszernnél, a német Deutsche Telekomnál, a Matáv fő részvényesénél. A leépítés, amelytől 3,3 milliárd eurós megtakarítást várnak, elsősorban a vállalat T-Com nevű vezetékes szolgáltatási részlegét érinti.

2005. november 3. 08:26

A T-Com Tudakozó Plusz szolgáltatása a legjobb Európában

A T-Com Tudakozó Plusz szolgáltatása nyerte el 2005-ben a Legjobb Európai Tudakozó Szolgáltatás díját.

Kulcsszavak: vezetékes T-Com
2005. szeptember 20. 12:32

Mobilsegélyvonal a székelyföldi vízkárok helyreállításához

Csatlakozva a T-Com kezdeményezéséhez a Pannon GSM és a T-Mobile ügyfelei most a székelyföldi vízkárok helyreállításához járulhatnak hozzá.

2005. szeptember 12. 12:14

Halló, itt a Szuperszerviz

Akár Murphy törvénye inspirálta a vállalat üzletfejlesztőit, akár tudományos piacelemző módszerekkel jutottak el a döntésig, biztosan sikerre számíthat új szolgáltatásuk, a T-Com Szuperszerviz.

Kulcsszavak: T-Com
2005. szeptember 11. 12:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mától Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

A hazai szolgáltatók közül elsőként, Budapest lakott területének nagy részén elérhetővé vált a kültéri 5G hálózat a Vodafone ügyfelei számára: Budapesten és környékén több mint 200 bázisállomáson kapcsolták fel az 5G-t. A Vodafone emellett bejelentette, hogy a tervek szerint az első negyedév végéig országosan közel 300 bázisállomáson fogják felkapcsolni az 5G-t, ezzel további nagyvárosokban és kisebb településeken is elérhetővé téve az újgenerációs mobilhálózatot.

2021. március 4. 16:27

Idén 20 éves az Adverticum

Az elmúlt év mindenki számára merőben új kihívásokat és a korábbiaktól eltérő feladatokat tartogatott. Az Adverticumnál is be kellett vezetni tavasszal az otthoni munkavégzést, bár a járvány enyhülésétől kezdve mindenki maga dönthette el, hogy hol tud hatékonyabban dolgozni. A napi online értekezleteken, beszámolókon keresztül kézben tartott „home office” meghozta az eredményét: év végére egy igen jelentős fejlesztés készült el: az EasyBID szolgáltatás mely maximalizálja a programmatic megoldásokat használó tartalomszolgáltatók bevételeit. A cég pedig idén már a 20. születésnapját ünnepli.

2021. február 8. 14:49