T-Com-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: T-Com-hu

A T-Home váltja a T-Com, T-Online és T-Kábel márkákat

A Magyar Telekom 2008 őszén bevezeti a T-Com, T-Online és T-Kábel márkákat felváltó T-Home márkát. A T-Home megjelenésével egy időben a Magyar Telekomhoz kapcsolódó „T” márka, valamint a lakossági és üzleti mobilszolgáltatások márkája, a T-Mobile is megújul.

2008. június 26. 16:15

Magyar Telekom: Erős teljesítmény, pozitív eredmények

A Magyar Telekom ma közzétette 2008. első három hónapjára vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit.

2008. május 8. 07:21

Április 13-án ismét T-Com Vivicittá

Áprilisban 23. alkalommal dördül el a startpisztoly  Budapesten a Margit-szigeten, hogy kezdetét vegye a T-Com támogatását élvező városvédő futás, a Vivicittá, amelyre több mint 10 ezer embert várnak a szervezők.

Kulcsszavak: T-Com T-Com-hu sport
2008. április 8. 11:30

Gyermekeknek és felnőtteknek: újdonságok a T-Home TV-n

Gyermekek és felnőttek számára is újdonságokat kínál februártól a T-Com és T-Online IPTV szolgáltatása, a T-Home TV. A kifejezetten  gyermekeknek szóló Kids programcsomag február második felétől rendelhető meg. A felnőtt nézőknek pedig az idei Oscar-díj átadás és a hazai Britmánia rendezvény alkalmából kínál nemzetközi és brit filmsikereket a szolgáltatás.

Kulcsszavak: T-Online-hu T-Com-hu IPTV
2008. február 21. 18:18

Kombinált internetcsomagok a T-Online-tól

A T-Online a T-Commal együttműködve két új, közös szolgáltatással jelentkezik áprilistól. Az internetet, az IP-alapú telefont és az IPTV-előfizetést magába foglaló Dupla illetve Tripla csomag testre szabott lehetőségeket, egyszerűsödő, kedvezőbb árú szolgáltatást kínál.

2007. április 23. 18:14

T-Home: a tévézés új korszaka

A szolgáltatás nemcsak rendkívül jó kép- és hangminőséget, hanem számos újdonságnak számító tartalmi szolgáltatást is biztosít. Ezek közül a digitális, online elérhető videotékát, a műsorfelvevő funkciót, az elektronikus műsorújságot, a megállítható adást, a gyerekzárat, a késleltetési, visszanézési és kép a képben funkciókat, a számla és csomaginformáció megjelenítését, valamint egyéb interaktív lehetőségeket érdemes kiemelni.

2006. október 17. 20:37

T-Com-Allround: számlázási világdíjat nyert a közös pályázat

A T-Com és az Allround Informatika Kft. közös pályázata nyert a számlázási technológiák versenyén (World Billing Awards), amit a Billing and Information Management Systems 2006 kiállítás és konferencia kapcsán hirdettek meg.

2006. június 30. 09:30

Eurót is elfogadnak a T-Com nyilvános készülékei

Július elsejétől euró érméket is elfogadnak a T-Com nyilvános telefonkészülékei az egész országban.

Kulcsszavak: vezetékes T-Com-hu
2006. június 29. 17:40

Segélyvonal az árvízkárosultak megsegítésére

Április 7-én 0 órától egy hónapon keresztül a 1749-es segélyvonalon hívásonként, illetve SMS-enként 200 forinttal támogathatják a Magyar Telekom (T-Com, T-Mobile), a Pannon és a Vodafone ügyfelei az árvíz és belvíz károsultjait. Az adományokat a Magyar Vöröskereszt, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat juttatják el a rászorulókhoz.

2006. április 6. 14:01

A T-Com és a T-Mobile első közös ajánlata: 0 forintos percdíj

A T-Com és a T-Mobile január 16-tól vezeti be első közös ajánlatát, a kedvezőbb telefonálást biztosító Oda -Vissza kedvezményt, amely egész nap 0 forintos percdíjért biztosít telefonálást mobil és vezetékes számok között.

2006. január 12. 14:33

150 milliós GVH-bírság a T-Comnak

A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa december 20-án tartott tárgyalásán hozott határozatában megállapította, hogy a Magyar Telekom Rt. a versenyfelügyeleti eljárásban vizsgált reklámjaival a fogyasztók megtévesztésére alkalmas magatartást tanúsított, s ezért vele szemben 150 millió forint bírságot szabott ki.

Kulcsszavak: T-Com-hu jog GVH
2005. december 20. 16:33

Csökkenti árait a T-Com

Csökkenti árait január 1-től a T-Com. A T-Com célja, hogy minél több ügyfele még a januártól bevezetésre kerülő ÁFA-csökkentés mértékénél is nagyobb kedvezményben részesüljön.

Kulcsszavak: vezetékes T-Com-hu
2005. november 29. 17:37

Euróval használható nyilvános telefonkészülékek Budapesten

Euró érméket is elfogadnak azok a T-Com nyilvános telefonkészülékek, amelyekből az első nyolcat a Ferihegyi repülőtéren adták át a héten. Emellett a T-Com szakemberei megkezdték a telefonfülkék felújítását Budapest belvárosában.

Kulcsszavak: vezetékes T-Com-hu
2005. november 12. 11:07

Ingyenes internetalapú hangszolgáltatást vezet be a T-Com és a T-Online

Klip néven kísérleti jelleggel internetalapú hangszolgáltatást indított a T-Com a T-Online Magyarországgal közösen. Első lépésként a Klip szoftveres megoldása kerül bevezetésre, mely segítségével az interneten ingyenesen kezdeményezhetnek és fogadhatnak hívásokat a Klip használói.

2005. október 11. 09:05

Közel 10 millió forintot gyűjtöttek a Pannon GSM, a T-Com és a T-Mobile ügyfelei a székelyföldi árvízkárosultaknak

A Pannon GSM, a T-Com és a T-Mobile ügyfelei a 1749-es segélyvonalon hívásonként, illetve SMS-ben is 200 forinttal támogathatták a székelyföldi természeti katasztrófa károsultjait. A szeptember 30-án zárult gyűjtésen összesen 9 598 200 forint gyűlt össze 47991 hívás és SMS segítségével.

2005. október 6. 12:09

Kedvezményprogramot indít a T-Com és a T-Online

A programhoz csatlakozó ügyfelek pontokat gyűjthetnek, mely pontok egy részéért automatikus T-Com forgalmi kedvezményt kapnak. A megmaradó pontok levásárolhatóak a T-Pont üzletekben, illetve a T-Online beszámítja a szélessávú tartalmainak fizetésekor.

2005. október 4. 11:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15