T-Com-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: T-Com-hu

A T-Home váltja a T-Com, T-Online és T-Kábel márkákat

A Magyar Telekom 2008 őszén bevezeti a T-Com, T-Online és T-Kábel márkákat felváltó T-Home márkát. A T-Home megjelenésével egy időben a Magyar Telekomhoz kapcsolódó „T” márka, valamint a lakossági és üzleti mobilszolgáltatások márkája, a T-Mobile is megújul.

2008. június 26. 16:15

Magyar Telekom: Erős teljesítmény, pozitív eredmények

A Magyar Telekom ma közzétette 2008. első három hónapjára vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit.

2008. május 8. 07:21

Április 13-án ismét T-Com Vivicittá

Áprilisban 23. alkalommal dördül el a startpisztoly  Budapesten a Margit-szigeten, hogy kezdetét vegye a T-Com támogatását élvező városvédő futás, a Vivicittá, amelyre több mint 10 ezer embert várnak a szervezők.

Kulcsszavak: T-Com T-Com-hu sport
2008. április 8. 11:30

Gyermekeknek és felnőtteknek: újdonságok a T-Home TV-n

Gyermekek és felnőttek számára is újdonságokat kínál februártól a T-Com és T-Online IPTV szolgáltatása, a T-Home TV. A kifejezetten  gyermekeknek szóló Kids programcsomag február második felétől rendelhető meg. A felnőtt nézőknek pedig az idei Oscar-díj átadás és a hazai Britmánia rendezvény alkalmából kínál nemzetközi és brit filmsikereket a szolgáltatás.

Kulcsszavak: T-Online-hu T-Com-hu IPTV
2008. február 21. 18:18

Kombinált internetcsomagok a T-Online-tól

A T-Online a T-Commal együttműködve két új, közös szolgáltatással jelentkezik áprilistól. Az internetet, az IP-alapú telefont és az IPTV-előfizetést magába foglaló Dupla illetve Tripla csomag testre szabott lehetőségeket, egyszerűsödő, kedvezőbb árú szolgáltatást kínál.

2007. április 23. 18:14

T-Home: a tévézés új korszaka

A szolgáltatás nemcsak rendkívül jó kép- és hangminőséget, hanem számos újdonságnak számító tartalmi szolgáltatást is biztosít. Ezek közül a digitális, online elérhető videotékát, a műsorfelvevő funkciót, az elektronikus műsorújságot, a megállítható adást, a gyerekzárat, a késleltetési, visszanézési és kép a képben funkciókat, a számla és csomaginformáció megjelenítését, valamint egyéb interaktív lehetőségeket érdemes kiemelni.

2006. október 17. 20:37

T-Com-Allround: számlázási világdíjat nyert a közös pályázat

A T-Com és az Allround Informatika Kft. közös pályázata nyert a számlázási technológiák versenyén (World Billing Awards), amit a Billing and Information Management Systems 2006 kiállítás és konferencia kapcsán hirdettek meg.

2006. június 30. 09:30

Eurót is elfogadnak a T-Com nyilvános készülékei

Július elsejétől euró érméket is elfogadnak a T-Com nyilvános telefonkészülékei az egész országban.

Kulcsszavak: vezetékes T-Com-hu
2006. június 29. 17:40

Segélyvonal az árvízkárosultak megsegítésére

Április 7-én 0 órától egy hónapon keresztül a 1749-es segélyvonalon hívásonként, illetve SMS-enként 200 forinttal támogathatják a Magyar Telekom (T-Com, T-Mobile), a Pannon és a Vodafone ügyfelei az árvíz és belvíz károsultjait. Az adományokat a Magyar Vöröskereszt, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat juttatják el a rászorulókhoz.

2006. április 6. 14:01

A T-Com és a T-Mobile első közös ajánlata: 0 forintos percdíj

A T-Com és a T-Mobile január 16-tól vezeti be első közös ajánlatát, a kedvezőbb telefonálást biztosító Oda -Vissza kedvezményt, amely egész nap 0 forintos percdíjért biztosít telefonálást mobil és vezetékes számok között.

2006. január 12. 14:33

150 milliós GVH-bírság a T-Comnak

A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa december 20-án tartott tárgyalásán hozott határozatában megállapította, hogy a Magyar Telekom Rt. a versenyfelügyeleti eljárásban vizsgált reklámjaival a fogyasztók megtévesztésére alkalmas magatartást tanúsított, s ezért vele szemben 150 millió forint bírságot szabott ki.

Kulcsszavak: T-Com-hu jog GVH
2005. december 20. 16:33

Csökkenti árait a T-Com

Csökkenti árait január 1-től a T-Com. A T-Com célja, hogy minél több ügyfele még a januártól bevezetésre kerülő ÁFA-csökkentés mértékénél is nagyobb kedvezményben részesüljön.

Kulcsszavak: vezetékes T-Com-hu
2005. november 29. 17:37

Euróval használható nyilvános telefonkészülékek Budapesten

Euró érméket is elfogadnak azok a T-Com nyilvános telefonkészülékek, amelyekből az első nyolcat a Ferihegyi repülőtéren adták át a héten. Emellett a T-Com szakemberei megkezdték a telefonfülkék felújítását Budapest belvárosában.

Kulcsszavak: vezetékes T-Com-hu
2005. november 12. 11:07

Ingyenes internetalapú hangszolgáltatást vezet be a T-Com és a T-Online

Klip néven kísérleti jelleggel internetalapú hangszolgáltatást indított a T-Com a T-Online Magyarországgal közösen. Első lépésként a Klip szoftveres megoldása kerül bevezetésre, mely segítségével az interneten ingyenesen kezdeményezhetnek és fogadhatnak hívásokat a Klip használói.

2005. október 11. 09:05

Közel 10 millió forintot gyűjtöttek a Pannon GSM, a T-Com és a T-Mobile ügyfelei a székelyföldi árvízkárosultaknak

A Pannon GSM, a T-Com és a T-Mobile ügyfelei a 1749-es segélyvonalon hívásonként, illetve SMS-ben is 200 forinttal támogathatták a székelyföldi természeti katasztrófa károsultjait. A szeptember 30-án zárult gyűjtésen összesen 9 598 200 forint gyűlt össze 47991 hívás és SMS segítségével.

2005. október 6. 12:09

Kedvezményprogramot indít a T-Com és a T-Online

A programhoz csatlakozó ügyfelek pontokat gyűjthetnek, mely pontok egy részéért automatikus T-Com forgalmi kedvezményt kapnak. A megmaradó pontok levásárolhatóak a T-Pont üzletekben, illetve a T-Online beszámítja a szélessávú tartalmainak fizetésekor.

2005. október 4. 11:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10