T-Online-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: T-Online-hu

Magyar Telekom: példátlan internetleállás történt, ami nem ismétlődhet meg

Példátlan internetleállás történt vasárnap kora délután, ami nem ismétlődhet, és nem is fog megismétlődni - mondta a Magyar Telekom (MT) műszaki vezérigazgató-helyettese az MTI érdeklődésére.

2009. január 26. 08:25

Átvágták a kábelt a vasárnap is dolgozó útépítők - Üzemzavar a T-Online-nál

Vasárnap kora délután összeomlott a T-Online internetszolgáltatása. Az Index információi szerint munkások vágtak el egy a gerinchálózathoz tartozó kábelt. Más internetes cégeknél is észlelték a problémát, mostanra a hálózat kezd magához térni.

Kulcsszavak: T-Online-hu
2009. január 25. 15:41

500 ezer szélessávú internet-előfizető a T-Online-nál

A T-Online szélessávú internetet használó ügyfeleinek száma a héten elérte a félmilliót. A magyar internetpiac vezető szolgáltatójának előfizetői között a kábelnetet választók száma meghaladja a százezret. 

Kulcsszavak: T-Online-hu DSL ADSL
2008. augusztus 19. 14:21

Interaktív szolgáltatásokkal készül az olimpiára a T-Home TV

A T-Online T-Home TV szolgáltatása a pekingi olimpia idején Magyarországon egyedülálló, külön díj nélkül igénybe vehető új funkciókkal, többek között SMS és e-mail értesítéssel, szavazással és hírszolgáltatással bővül.

2008. július 17. 13:11

100 ezer kábelnetes internet-előfizető a T-Online-nál

A magyar internetpiac vezető szolgáltatójának, a T-Online-nak a kábelnetes ügyfélszáma a héten elérte a 100 ezret, így a szolgáltató összesen már közel 500 ezer szélessávú előfizetőt szolgál ki.

2008. július 15. 14:23

A T-Home váltja a T-Com, T-Online és T-Kábel márkákat

A Magyar Telekom 2008 őszén bevezeti a T-Com, T-Online és T-Kábel márkákat felváltó T-Home márkát. A T-Home megjelenésével egy időben a Magyar Telekomhoz kapcsolódó „T” márka, valamint a lakossági és üzleti mobilszolgáltatások márkája, a T-Mobile is megújul.

2008. június 26. 16:15

Ingyenes ADSL próbahónap kötöttségekkel

Megtévesztő módon népszerűsítette ADSL szolgáltatását a T-Online Zrt. – állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). A szolgáltatónak emiatt 7 millió forint bírságot kell fizetnie.

Kulcsszavak: GVH jog T-Online-hu ADSL
2008. március 28. 12:52

Gyermekeknek és felnőtteknek: újdonságok a T-Home TV-n

Gyermekek és felnőttek számára is újdonságokat kínál februártól a T-Com és T-Online IPTV szolgáltatása, a T-Home TV. A kifejezetten  gyermekeknek szóló Kids programcsomag február második felétől rendelhető meg. A felnőtt nézőknek pedig az idei Oscar-díj átadás és a hazai Britmánia rendezvény alkalmából kínál nemzetközi és brit filmsikereket a szolgáltatás.

Kulcsszavak: T-Online-hu T-Com-hu IPTV
2008. február 21. 18:18

Számítógép + internet-előfizetés kamatmentes részletre

Mostantól azok is élhetnek a világháló nyújtotta határtalan lehetőséggel, akiknek eddig otthonukban erre számítógép híján nem volt lehetőségük: számítógépet és internet-előfizetést együttesen tartalmazó, komplett PC-Net csomaghoz rendkívül kedvező feltételekkel – fix havidíjért, kamatmentes részletre – lehet hozzájutni.

2007. december 3. 11:34

Milliárdos védjegypert nyert az origo

A origo Média és Kommunikációs Zrt., a T-Online Magyarország tartalomszolgáltatási területének jogutódjaként védjegybitorlás megállapításáról szóló pert nyert az OrigoApro.hu Kft.-vel szemben. A jogerős ítélet szerint a bíróság elutasította a felperes mintegy 19 milliárd forintos kártérítésre vonatkozó követelését, és az első fokon megítélt 1 millió forinton felül másodfokon további 300 ezer forint perköltség megfizetésére kötelezte a kft.-t.

Kulcsszavak: T-Online-hu jog Origo
2007. október 26. 13:32

Egyesült a T-Online hozzáférési üzletága és az Emitel a Magyar Telekommal

A cégbíróság bejegyezte a T-Online Magyarország Zrt.-ből kivált hozzáférési üzletág beolvadását a Magyar Telekom Nyrt.-be (MT), az MT és az Emitel Zrt. egyesülését, valamint a 2007. június 29-i rendkívüli közgyűlés által az MT alapszabályában elfogadott módosításokat - közölte a társaság.

2007. október 2. 08:39

Angol bajnokság magyar nyelven a T-Home TV-n

Mostantól T-Home TV csomagjaiban már magyar nyelven is elérhető a Eurosport2, a Premier Liga közvetítéseinek kizárólagos hazai csatornája.

2007. augusztus 15. 13:08

Két gigabyte-nyi postafiók minden T-Online netelőfizetőnek

Magyarország piacvezető internetvállalata a napokban egységesen két gigabyte-ra emelte a postafiókok méretét minden internet-előfizető ügyfele számára.

2007. június 8. 14:29

Kombinált internetcsomagok a T-Online-tól

A T-Online a T-Commal együttműködve két új, közös szolgáltatással jelentkezik áprilistól. Az internetet, az IP-alapú telefont és az IPTV-előfizetést magába foglaló Dupla illetve Tripla csomag testre szabott lehetőségeket, egyszerűsödő, kedvezőbb árú szolgáltatást kínál.

2007. április 23. 18:14

Élő Jean-Michel Jarre koncert a T-Home TV-n

Exkluzív élményben lehet része minden T-Home TV előfizetőnek március 28-án 15 órakor: ingyenesen, élő adásban nézhetik végig a világhíres francia zeneszerző, Jean-Michel Jarre antwerpeni stúdiókoncertjét.

Kulcsszavak: televízió T-Online-hu
2007. március 24. 14:37

Növekvő sávszélesség a Kábelneten

A Magyar Telekom területén nemrég végrehajtott átfogó ADSL sávszélesség-bővítést követően hamarosan a Kábelnet szolgáltatását igénybe vevők, valamint a Magyar Telekom szolgáltatási területén kívül élő T-Online Magyarország előfizetők is magasabb sávszélességeken internetezhetnek.

Kulcsszavak: ADSL KábelNet T-Online-hu
2007. március 21. 19:30

Újabb irodát bérelt a T-Online az Infoparkban

A T-Online 5.500 négyzetméter irodát bérelt a lágymányosi Infopark nyáron elkészülő "D" épületében - közölte a bérbeadást intéző Eston International ingatlan tanácsadó társaság.

Kulcsszavak: +céginfo T-Online-hu
2007. március 21. 11:02

HBO Digital – házi filmtár a T-Home TV-n

Havi húsz-ötven filmet tartalmazó csomagot kínál a filmek szerelmeseinek a T-Home TV új szolgáltatása, az HBO Digital, amely a mozicsatorna első “házi videotéka” szolgáltatása a közép-európai televíziós piacon.

Kulcsszavak: HBO televízió T-Online-hu
2007. március 20. 14:49

Új köntösben és tartalommal a freemail

Hamarosan megújul Magyarország legnagyobb ingyenes levelezőrendszere, a [freemail]. A vadonatúj külsőben megjelenő e-mail-szolgáltatáshoz nagyobb, 1 gigabájtnyi ingyenes tárhely jár, és a levelezés mellett telefonálni, chatelni valamint képeket és képeslapot küldeni is lehet.

2007. március 2. 17:41

Új márkamenedzser a T-Online-nál

2007. február 1-jétől Gárdos Beáta tölti be a T-Online tartalomszolgáltatásainak márkamenedzser pozícióját.

Kulcsszavak: CIO +céginfo T-Online-hu
2007. február 9. 18:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10