freemail kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: freemail

Tíz évvel ezelőtt indult a freemail

Egy évtizeddel ezelőtt, 1997. október 2-án indult Magyarország első ingyenes e-mail-szolgáltatása (freemail), azóta 13,4 millió postafiókot hoztak létre a felhasználók, amelyből 3,1 millió ma is aktív.

2007. október 3. 09:50

Új köntösben és tartalommal a freemail

Hamarosan megújul Magyarország legnagyobb ingyenes levelezőrendszere, a [freemail]. A vadonatúj külsőben megjelenő e-mail-szolgáltatáshoz nagyobb, 1 gigabájtnyi ingyenes tárhely jár, és a levelezés mellett telefonálni, chatelni valamint képeket és képeslapot küldeni is lehet.

2007. március 2. 17:41

EFFIE díjas lett a CitroMail.hu

Október 21-én este a Thália Színházban átadták a marketing-kommunikációs szakma egyik legnagyobb elismerésének számító Effie díjakat. A Sanoma Budapest Kiadói Rt. gondozásában működő CitroMail.hu, Levelet kaptam, lájf! című kampányával került a díjazottak közé.

2005. október 25. 16:02

Megújult szolgáltatások a Vipmail levelezőrendszerben

Vipmail ingyenes postafiókrendszer teljesen új arculattal és temérdek új szolgáltatással bővült. Többek közt, elérhető a sok felhasználó által hiányolt külső POP3 fiók letöltése illetve az aláírások kezelése.

Kulcsszavak: onlineszolg freemail
2003. szeptember 9. 15:25

Kényelmi és fizetős szolgáltatásokkal bővül a freemail

Extra szolgáltatásokkal bővíti az Axelero Internet ingyenes levelezési rendszerét, a [freemail]-t. A nagyobb tárhely és a kéretlen reklámok (spam) szűrése igény szerint, térítés ellenében vehető igénybe.

2003. augusztus 14. 12:19

Ingyen PrímNet az ingyenes Prímpostához

A Matáv-kedvezmények megszüntetésének reakciójaként vigaszdíjként ingyenes netszolgáltatást nyújtók folyamatosan gyarapodó csapatához július 4-én, reggel 7 órától csatlakozott a Prím Média is.

2002. szeptember 2. 12:16

A Netért üdvözli az ingyennetet

A Netfelhasználók Érdekvédelmi Társasága alapító okiratában lefektetett céljai közt szerepel az információ és segítség nyújtása tagjai számára, ezért örömmel vették tudomásul, hogy ingyenes internettel rukkoltak ki cégek Magyarországon - közöttük a Prím Média is.

Kulcsszavak: freemail ISP freenet NETÉRT
2002. szeptember 2. 12:08

Nincs több ingyenes e-mail az AltaVistánál

Az AltaVista keddi bejelentése szerint a társaság a közeljövőben leállítja web alapú, ingyenes e-mail szolgáltatását. Az AltaVista döntése elsősorban költségcsökkenési célt szolgál, közölték a társaság vezetői.

Kulcsszavak: freemail AltaVista
2002. február 21. 06:44

Eltelt a karácsony Kiwwi nélkül

Bár a jelek szerint nem függ össze az anyavállalat csődvédelemkérésével, de tény, hogy egy hete nem működik a magyar Kiwwi szervere; azok, akik az ingyenes szolgáltató ingyenes postafiókjaiba várták karácsonyi képeslapjaikat, ezúttal köszöntő nélkül maradtak.

2001. december 26. 16:54

Új arculat a Mailboxnál

A 20 hónapja üzemelő ingyenes internetes levelezőrendszer ma új felületet mutatott be. Az átalakult nyitóoldal sokkal több információt - friss híreket, keresési lehetőséget - is nyújt a látogatóknak, valamint új megjelenést kapott a webmail-rendszer belső kezelőfelülete is.

Kulcsszavak: freemail Mail Hungary
2001. december 14. 17:31

Adverticum: email-marketing webszinten

Az OMA (Online Marketing Ügynökség) december 5-i Gundel Étteremben megrendezett email-marketing témájú konferenciáján jelenti be az Adverticum, hogy Magyarországon elsőként az Adverticum Rt. hirdetés-kiszolgálója oldotta meg az email reklámok ugyanolyan szintű kiszolgálását (pontos statisztikák, átkattintás-mérés, egyszerű és kényelmes kampányindítás, rugalmas kreatív-elhelyezés az elektronikus levelekben), amilyen szintet eddig csak a web-reklámoknál biztosítottak az adszerverek.

2001. december 5. 07:41

Mail Hungary a Távol-Keleten

A Tateyama System Laboratory Ltd. és a Mail Hungary megállapodást kötött új szolgáltatás beindításáról Japánban. Az együttműködés értelmében a Mail Hungary rendszere szolgálja ki a Tateyama MyPost.jp címen elérhető – többek között japán nyelvű – elektronikus levelezőrendszerét.

2001. november 5. 19:42

Ingyenes internet-hozzáférés Olaszországban

Azoknak, akiknek a tenger mellett is hiányzik a kapcsolat a világgal, három olyan olasz internet-szolgáltatót is tudunk ajánlani, akiknél bárki ingyenesenesen internetezhet, legyen bár külföldi. A Tiscalinet, az Infostrada és a Libero egymással versengve gyűjti a regisztrációkat, és mindegyik több milliós ügyfélkörrel büszkélkedik.

2000. július 25. 23:42

A Primposta után már a Freemailnek is van WAP-felülete

A mobiltelefonos mail lehetőségeire Magyarországon elsőként a Prímposta reagált a különféle nyelvi helyesírás-ellenőrzést, sokféle domainnevet és egyéb szolgáltatásokat is kínáló levelezőrendszerével, amelyet rövidesen a Népszava, az Observer Curier, az MTI és több más weboldal ingyenes levelezőrendszerét igénybe vevő felhasználók is megismerhetnek. Az eddigi WAP-mail monopólium azonban megtört: a MatávNet bejelentette, hogy a legtöbb regisztrált felhasználóval rendelkező Freemail is rendelkezik immár WAP-kimenettel.

Kulcsszavak: freemail WAP +fontos
2000. május 23. 18:15

Levelezés mobiltelefonon

Elkészült a néhány hét alatt több mint tízezer regisztrált felhasználót összegyűjtő freemail-rendszernek, a Prímpostának a WAP-verziója; a wap.primposta.com címen keresztül mobiltelefonunkra is letölthetjük leveleinket, és akár a telefonról válaszolhatunk is rájuk.

Kulcsszavak: freemail WAP +fontos
2000. január 20. 12:29

Mit visz a Mikulás?

Mit hoz a Mikulás? Vagy a Jézuska? Nehéz eldönteni, hogy egy december 15-ei csomagot éppen melyik decemberi ajándékosztónak tudjunk be, mindenesetre úgy tűnik, hogy az Internet Szolgáltatók Tanácsa is elérkezettnek látja az időt arra, amit az elmúlt hónapban Maffia.hu címmel pedzegettünk, s ha fel nem is oszlatja magát, december közepén megvitatja a domainliberalizáció lehetőségét.

2000. január 6. 18:45

Egyedülálló spam-szűrési lehetőségek a Prímpostában

Amellett, hogy a levél tárgya, fejléce vagy feladója alapján már eddig is kiszűrhette a kéretlen leveleket a Prímposta felhasználója, mától újabb szolgáltatással bővült a rendszer: automatikusan kiszűrhetők azok a levelek is, amelyeket a nemzetközi "feketelistákon" nyilvántartanak.

Kulcsszavak: freemail primposta +fontos
1999. november 13. 18:13

Free minden mennyiségben

A www.cs.hu címen új ingyenes magyar tárhelyszolgáltató jött létre.

Kulcsszavak: freemail +fontos
1999. november 7. 19:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás