freemail kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: freemail

Tíz évvel ezelőtt indult a freemail

Egy évtizeddel ezelőtt, 1997. október 2-án indult Magyarország első ingyenes e-mail-szolgáltatása (freemail), azóta 13,4 millió postafiókot hoztak létre a felhasználók, amelyből 3,1 millió ma is aktív.

2007. október 3. 09:50

Új köntösben és tartalommal a freemail

Hamarosan megújul Magyarország legnagyobb ingyenes levelezőrendszere, a [freemail]. A vadonatúj külsőben megjelenő e-mail-szolgáltatáshoz nagyobb, 1 gigabájtnyi ingyenes tárhely jár, és a levelezés mellett telefonálni, chatelni valamint képeket és képeslapot küldeni is lehet.

2007. március 2. 17:41

EFFIE díjas lett a CitroMail.hu

Október 21-én este a Thália Színházban átadták a marketing-kommunikációs szakma egyik legnagyobb elismerésének számító Effie díjakat. A Sanoma Budapest Kiadói Rt. gondozásában működő CitroMail.hu, Levelet kaptam, lájf! című kampányával került a díjazottak közé.

2005. október 25. 16:02

Megújult szolgáltatások a Vipmail levelezőrendszerben

Vipmail ingyenes postafiókrendszer teljesen új arculattal és temérdek új szolgáltatással bővült. Többek közt, elérhető a sok felhasználó által hiányolt külső POP3 fiók letöltése illetve az aláírások kezelése.

Kulcsszavak: onlineszolg freemail
2003. szeptember 9. 15:25

Kényelmi és fizetős szolgáltatásokkal bővül a freemail

Extra szolgáltatásokkal bővíti az Axelero Internet ingyenes levelezési rendszerét, a [freemail]-t. A nagyobb tárhely és a kéretlen reklámok (spam) szűrése igény szerint, térítés ellenében vehető igénybe.

2003. augusztus 14. 12:19

Ingyen PrímNet az ingyenes Prímpostához

A Matáv-kedvezmények megszüntetésének reakciójaként vigaszdíjként ingyenes netszolgáltatást nyújtók folyamatosan gyarapodó csapatához július 4-én, reggel 7 órától csatlakozott a Prím Média is.

2002. szeptember 2. 12:16

A Netért üdvözli az ingyennetet

A Netfelhasználók Érdekvédelmi Társasága alapító okiratában lefektetett céljai közt szerepel az információ és segítség nyújtása tagjai számára, ezért örömmel vették tudomásul, hogy ingyenes internettel rukkoltak ki cégek Magyarországon - közöttük a Prím Média is.

Kulcsszavak: freemail ISP freenet NETÉRT
2002. szeptember 2. 12:08

Nincs több ingyenes e-mail az AltaVistánál

Az AltaVista keddi bejelentése szerint a társaság a közeljövőben leállítja web alapú, ingyenes e-mail szolgáltatását. Az AltaVista döntése elsősorban költségcsökkenési célt szolgál, közölték a társaság vezetői.

Kulcsszavak: freemail AltaVista
2002. február 21. 06:44

Eltelt a karácsony Kiwwi nélkül

Bár a jelek szerint nem függ össze az anyavállalat csődvédelemkérésével, de tény, hogy egy hete nem működik a magyar Kiwwi szervere; azok, akik az ingyenes szolgáltató ingyenes postafiókjaiba várták karácsonyi képeslapjaikat, ezúttal köszöntő nélkül maradtak.

2001. december 26. 16:54

Új arculat a Mailboxnál

A 20 hónapja üzemelő ingyenes internetes levelezőrendszer ma új felületet mutatott be. Az átalakult nyitóoldal sokkal több információt - friss híreket, keresési lehetőséget - is nyújt a látogatóknak, valamint új megjelenést kapott a webmail-rendszer belső kezelőfelülete is.

Kulcsszavak: freemail Mail Hungary
2001. december 14. 17:31

Adverticum: email-marketing webszinten

Az OMA (Online Marketing Ügynökség) december 5-i Gundel Étteremben megrendezett email-marketing témájú konferenciáján jelenti be az Adverticum, hogy Magyarországon elsőként az Adverticum Rt. hirdetés-kiszolgálója oldotta meg az email reklámok ugyanolyan szintű kiszolgálását (pontos statisztikák, átkattintás-mérés, egyszerű és kényelmes kampányindítás, rugalmas kreatív-elhelyezés az elektronikus levelekben), amilyen szintet eddig csak a web-reklámoknál biztosítottak az adszerverek.

2001. december 5. 07:41

Mail Hungary a Távol-Keleten

A Tateyama System Laboratory Ltd. és a Mail Hungary megállapodást kötött új szolgáltatás beindításáról Japánban. Az együttműködés értelmében a Mail Hungary rendszere szolgálja ki a Tateyama MyPost.jp címen elérhető – többek között japán nyelvű – elektronikus levelezőrendszerét.

2001. november 5. 19:42

Ingyenes internet-hozzáférés Olaszországban

Azoknak, akiknek a tenger mellett is hiányzik a kapcsolat a világgal, három olyan olasz internet-szolgáltatót is tudunk ajánlani, akiknél bárki ingyenesenesen internetezhet, legyen bár külföldi. A Tiscalinet, az Infostrada és a Libero egymással versengve gyűjti a regisztrációkat, és mindegyik több milliós ügyfélkörrel büszkélkedik.

2000. július 25. 23:42

A Primposta után már a Freemailnek is van WAP-felülete

A mobiltelefonos mail lehetőségeire Magyarországon elsőként a Prímposta reagált a különféle nyelvi helyesírás-ellenőrzést, sokféle domainnevet és egyéb szolgáltatásokat is kínáló levelezőrendszerével, amelyet rövidesen a Népszava, az Observer Curier, az MTI és több más weboldal ingyenes levelezőrendszerét igénybe vevő felhasználók is megismerhetnek. Az eddigi WAP-mail monopólium azonban megtört: a MatávNet bejelentette, hogy a legtöbb regisztrált felhasználóval rendelkező Freemail is rendelkezik immár WAP-kimenettel.

Kulcsszavak: freemail WAP +fontos
2000. május 23. 18:15

Levelezés mobiltelefonon

Elkészült a néhány hét alatt több mint tízezer regisztrált felhasználót összegyűjtő freemail-rendszernek, a Prímpostának a WAP-verziója; a wap.primposta.com címen keresztül mobiltelefonunkra is letölthetjük leveleinket, és akár a telefonról válaszolhatunk is rájuk.

Kulcsszavak: freemail WAP +fontos
2000. január 20. 12:29

Mit visz a Mikulás?

Mit hoz a Mikulás? Vagy a Jézuska? Nehéz eldönteni, hogy egy december 15-ei csomagot éppen melyik decemberi ajándékosztónak tudjunk be, mindenesetre úgy tűnik, hogy az Internet Szolgáltatók Tanácsa is elérkezettnek látja az időt arra, amit az elmúlt hónapban Maffia.hu címmel pedzegettünk, s ha fel nem is oszlatja magát, december közepén megvitatja a domainliberalizáció lehetőségét.

2000. január 6. 18:45

Egyedülálló spam-szűrési lehetőségek a Prímpostában

Amellett, hogy a levél tárgya, fejléce vagy feladója alapján már eddig is kiszűrhette a kéretlen leveleket a Prímposta felhasználója, mától újabb szolgáltatással bővült a rendszer: automatikusan kiszűrhetők azok a levelek is, amelyeket a nemzetközi "feketelistákon" nyilvántartanak.

Kulcsszavak: freemail primposta +fontos
1999. november 13. 18:13

Free minden mennyiségben

A www.cs.hu címen új ingyenes magyar tárhelyszolgáltató jött létre.

Kulcsszavak: freemail +fontos
1999. november 7. 19:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11
online sportfogadás