Euroastra kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Euroastra

Internetcenzúra Magyarországon: lesz vagy nem lesz?

Cáfolja Pósvári Sándor, hogy internetcenzúrát tervez a hamarosan megalakuló Magyar Internet és Digitális Média Kamara, melynek ő maga is egyik alapítója. A kamara alapító szabályzatának tervezetében ugyanakkor ez áll: "A kamara szakértői bizottsága útján felügyeleti jogkört gyakorol a médiaszolgáltatói tevékenységet végzők stratégiája és fejlesztési tevékenysége felett, e jogkörében adatot és tájékoztatást kérhet."

2002. november 10. 11:14

Internetes kamarára irányuló kezdeményezés

Mint előzetesen hírül adtuk, ma tartotta sajtótájékoztatóját az az előkészítő bizottság, amelynek célja egy internetes érdekképviseleti kamara létrehozása.

Kulcsszavak: Euroastra jog
2002. november 8. 17:22

Eltelt a karácsony Kiwwi nélkül

Bár a jelek szerint nem függ össze az anyavállalat csődvédelemkérésével, de tény, hogy egy hete nem működik a magyar Kiwwi szervere; azok, akik az ingyenes szolgáltató ingyenes postafiókjaiba várták karácsonyi képeslapjaikat, ezúttal köszöntő nélkül maradtak.

2001. december 26. 16:54

Jótékonyság után közcélú domainárverés

A Prím Online árverés site-ján (ahol már több mint száz domainnév vár azokra, akik a neveket gazdag tartalommal töltenék meg) a múlt héten sikeresen befejeződött jótékony célú árverés után ezúttal közcélból került fel két domainnév: Pósvári Sándor úgy döntött, hogy a Nyugat digitalizálásának költségeit a velencei.to és a feneketlen.to domainek, illetve site-ok elárverezésével teremti elő, s ha jut, a befolyt összegből támogatja a Magyar Távmunkás Szövetség megalakulását is.

2000. szeptember 10. 11:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

Négyéves a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szélessávú szolgáltatásokat összehasonlító portálja, a Szélessáv.net, amely az elmúlt egy évben 211 kihelyezett mérőeszközzel több mint 1,3 millió mérést végzett el. Ezzel kapcsolatban a hatóság egy reprezentatív felméréséből az is kiderült, hogy 2018-ban az internetezők – 58 százaléka – leginkább az otthoni internetes telefonálásra panaszkodott, amit a videotelefonálásra (56%) és az online filmnézésre (52%) vonatkozó elégedetlenség követett.

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

A Magyar Telekom ma közzétette 2019. második negyedévre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit.

2019. augusztus 8. 11:32
online sportfogadás