Euroastra kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Euroastra

Internetcenzúra Magyarországon: lesz vagy nem lesz?

Cáfolja Pósvári Sándor, hogy internetcenzúrát tervez a hamarosan megalakuló Magyar Internet és Digitális Média Kamara, melynek ő maga is egyik alapítója. A kamara alapító szabályzatának tervezetében ugyanakkor ez áll: "A kamara szakértői bizottsága útján felügyeleti jogkört gyakorol a médiaszolgáltatói tevékenységet végzők stratégiája és fejlesztési tevékenysége felett, e jogkörében adatot és tájékoztatást kérhet."

2002. november 10. 11:14

Internetes kamarára irányuló kezdeményezés

Mint előzetesen hírül adtuk, ma tartotta sajtótájékoztatóját az az előkészítő bizottság, amelynek célja egy internetes érdekképviseleti kamara létrehozása.

Kulcsszavak: Euroastra jog
2002. november 8. 17:22

Eltelt a karácsony Kiwwi nélkül

Bár a jelek szerint nem függ össze az anyavállalat csődvédelemkérésével, de tény, hogy egy hete nem működik a magyar Kiwwi szervere; azok, akik az ingyenes szolgáltató ingyenes postafiókjaiba várták karácsonyi képeslapjaikat, ezúttal köszöntő nélkül maradtak.

2001. december 26. 16:54

Jótékonyság után közcélú domainárverés

A Prím Online árverés site-ján (ahol már több mint száz domainnév vár azokra, akik a neveket gazdag tartalommal töltenék meg) a múlt héten sikeresen befejeződött jótékony célú árverés után ezúttal közcélból került fel két domainnév: Pósvári Sándor úgy döntött, hogy a Nyugat digitalizálásának költségeit a velencei.to és a feneketlen.to domainek, illetve site-ok elárverezésével teremti elő, s ha jut, a befolyt összegből támogatja a Magyar Távmunkás Szövetség megalakulását is.

2000. szeptember 10. 11:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

 

1999-ben fél tucat technológiai cég létrehozta a Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA) szervezetet. Ugyanazon évben, szeptember 30-án kereskedelmi forgalomba kerültek az első eszközök, amelyek a 802.11b vezeték nélküli LAN szabvány alapján működtek. Ezzel kezdetét vette a vezeték nélküli hálózatok, másnéven a Wi-Fi korszaka. Az elmúlt két évtizedben a vezeték nélküli hálózatok újabb és újabb generációival találkozhattunk. A Wi-Fi 20. születésnapja alkalmából a Cisco összegyűjtötte a legfontosabb mérföldköveket az elmúlt két évtizedből a Wi-Fi technológia fejlődéséről és a felhasználókra gyakorolt hatásairól.

2019. szeptember 30. 11:26
online sportfogadás