Euroastra kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Euroastra

Internetcenzúra Magyarországon: lesz vagy nem lesz?

Cáfolja Pósvári Sándor, hogy internetcenzúrát tervez a hamarosan megalakuló Magyar Internet és Digitális Média Kamara, melynek ő maga is egyik alapítója. A kamara alapító szabályzatának tervezetében ugyanakkor ez áll: "A kamara szakértői bizottsága útján felügyeleti jogkört gyakorol a médiaszolgáltatói tevékenységet végzők stratégiája és fejlesztési tevékenysége felett, e jogkörében adatot és tájékoztatást kérhet."

2002. november 10. 11:14

Internetes kamarára irányuló kezdeményezés

Mint előzetesen hírül adtuk, ma tartotta sajtótájékoztatóját az az előkészítő bizottság, amelynek célja egy internetes érdekképviseleti kamara létrehozása.

Kulcsszavak: Euroastra jog
2002. november 8. 17:22

Eltelt a karácsony Kiwwi nélkül

Bár a jelek szerint nem függ össze az anyavállalat csődvédelemkérésével, de tény, hogy egy hete nem működik a magyar Kiwwi szervere; azok, akik az ingyenes szolgáltató ingyenes postafiókjaiba várták karácsonyi képeslapjaikat, ezúttal köszöntő nélkül maradtak.

2001. december 26. 16:54

Jótékonyság után közcélú domainárverés

A Prím Online árverés site-ján (ahol már több mint száz domainnév vár azokra, akik a neveket gazdag tartalommal töltenék meg) a múlt héten sikeresen befejeződött jótékony célú árverés után ezúttal közcélból került fel két domainnév: Pósvári Sándor úgy döntött, hogy a Nyugat digitalizálásának költségeit a velencei.to és a feneketlen.to domainek, illetve site-ok elárverezésével teremti elő, s ha jut, a befolyt összegből támogatja a Magyar Távmunkás Szövetség megalakulását is.

2000. szeptember 10. 11:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás