Munkában az Exact Magyarország új cégvezetője

forrás Prim Online, 2005. szeptember 13. 14:21
Kiss Judit 2005. szeptember 1-jével kezdte meg cégvezetői teendőinek ellátását az Exact Magyarország Kft.-nél.
Az Exact csapatához való csatlakozását megelőzően Kiss Judit számos vezető pozíciót töltött be az FMCG és az IT szektorban egyaránt, melynek során a beszállítói és a vevői oldalon is alkalma nyílt a tapasztalatszerzésre.

Kiss Judit karrierje a Skála-Coop Holdingnál indult, ahol a holding különböző részlegein főmunkatársi és középvezetői munkaköröket töltött be. Ezen feladatai ellátása során jelentős vegyesvállalat alapítási, jogi, nemzetközi számviteli, kontrolling és számítástechnikai tapasztalatra tett szert.

Ezt követően az S.C. Johnson Kft.-nél, mint gazdasági igazgató folytatta tevékenységét, majd később az IT területért is felelős üzletfejlesztés vezetője, ez után pedig az európai IT igazgatóság Scala rendszerekért felelős regionális igazgatója lett.

Az Exact csapatához való csatlakozását megelőzően Kiss Judit 5 éven keresztül a Scala Ece Hungary Kft.-nél, ügyvezető igazgatói és a kelet-közép-európai régió termékekért és szolgáltatásokért felelős igazgatói pozíciót töltött be, majd 2005-ben a CV-Online internetes toborzási ügynökség online üzletágért felelős vezetőjeként tevékenykedett.

Kiss Judit Okleveles Informatikai Auditor - Certified Information System Auditor (CISA), valamint Képesített Project Manager - Certified Project Management Professional (PMP by APMP (PMI) képesítésekkel rendelkezik.

Kiss Judit fő feladatának tekinti, az elődök nyomdokain haladva, az Exact szoftver jelenlétének és szerepének megerősítését a magyar piacon, valamint a szolgáltatások körének bővítésével és minőségének fokozásával a vevői elégedettség növelését.
Kulcsszavak: Exact-hu Exact

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36