10 éves a Business Software Center Kft.

forrás Prim Online, 2005. szeptember 16. 12:43
A BSC Kft. szeptember 15-én rendezte meg immár hagyományos partneri találkozóját, amelyet az aktuális új termékek bemutatói mellett a piac újdonságairól tartott gyártói előadások is színesítettek.
A BSC Kft. 1995-ös alapítása óta a magyar szoftverpiac vezető disztribútorává nőtt. A cég filozófiája szerint igyekszik hozzájárulni partnerei eredményes működéséhez, illetve megalapozni közös üzleti sikereiket. Mint a BSC Kft. ügyvezetője, Hegyi Tamás elmondta "A BSC Kft. az ún "value added" disztribúcióra fókuszál, azaz egyre több szolgáltatással igyekszik kitűnni a piacon, a legszélesebb ügyfélkör - a hazai rendszerintegrátorok, megoldásszállítók, független viszonteladók és áruházláncok - minden igényét kielégítve ezzel."

"A stabil pénzügyi háttérnek, a kiváló logisztikai munkának és a kiegyensúlyozott szállítói és vevői partnerkapcsolatoknak köszönhetően a cég árbevétele mára közel 5,5 milliárd forint. A cég tízéves történetét töretlen bővülés jellemezte. A BSC Kft. az elmúlt évben olyan új disztribúciók jogát nyerte el, mint a Corel, Symantec, Logitech, Labtec, Pinnacle, Datawatch vagy a Nero. Az értékesítés árbevételének legnagyobb részét az általános irodai szoftverek adják, de a cég a nagyfelhasználók és viszonteladók speciális igényeit is igyekszik kielégíteni egyedi szoftverek beszerzésével. Az egyedi alkalmazások forgalma ez évben várhatóan 25%-kal bővül" - tájékoztatta a sajtót Pál Imre kereskedelmi igazgató.

Takács Péter, a Microsoft Magyarország kereskedelmi igazgatója szerint ma a szoftverforgalmazás nem képzelhető el a kapcsolódó képzések és help-desk szolgáltatás nélkül. Takács Péter kifejtette: "A BSC Kft. nagy hangsúlyt fektet ügyfelei folyamatos továbbképzésére, technikai támogatására, a cég évek óta szervez szakmai, illetve értékesítési képzéseket a viszonteladók számára. A menedzsment tervei között szerepel a Microsoft termékek terméktámogatásának aktív megerősítése."

"A BSC Kft. több éve forgalmazza a Symantec informatikai biztonsági termékeit. A sikeres együttműködés eredményeként a BSC Kft. 2005-től hivatalos Symantec-disztribútor. Közös értékesítési munkánkat rendkívül sikeresnek értékeljük, hiszen az elmúlt évben a piac egyik legdinamikusabb forgalmi bővülését könyvelheti el partnerünk" - mondta el a cégről Konkoly-Thege Szabolcs, a Symantec Magyarország területi igazgatója.

A BSC Kft. termékkínálatát az irodai és otthoni alkalmazásokat szervesen kiegészítő PC-perifériák teszik teljessé. A Logitech termékek népszerűségét meghatározza, hogy magas minőségű, formatervezett, ám megfizethető megoldásokat kínálnak, amelyek személyesebbé teszik a PC-t. Az ősz slágertermékei lehetnek még a Pinnacle piacvezető és innovatív videószerkesztő szoftverei, digitalizáló egységei, valamint tv-tuner kártyái, amelyek az amatőr felhasználóktól a tapasztalt videószerkesztőkig több piaci szegmens igényeit elégítik ki

A BSC Kft. stratégiai célja, hogy az informatikai piacon megszerzett előkelő pozícióját tovább erősítse, a valamint, hogy a perifériapiacon 30%-os bővülést érjen el a következő évben.
Kulcsszavak: disztribúció BSC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50