Megszűnik a true.hu

forrás Prim Online, 2005. október 1. 10:46
Megszűnik a közel 4 évvel ezelőtt elindított true.hu. A FreeWeb.hu-t és a Tar.hu-t is üzemeltető SWI Kommunikációs Kft. kereskedelmi szolgáltatásait a jövőben a http://www.swi.hu cím alatt folytatja, teljesen megújult arculattal.
Az elmúlt időszakban szolgáltatásportfólió-tisztítás zajlott le a hoszting- és domainszolgáltató Interware Rt. és annak leányvállalata, az SWI Kft. között, így mindkét hazai vállalkozás legfőbb tevékenységére tud majd koncentrálni.

Még az idei évben az SWI Kft. jelentős új fejlesztéseket és az online közönség számára egyedülálló szolgáltatások bevezetését tervezi, amellyel célja megerősíteni piaci szerepét az online média szolgáltatások területén. Részben ennek is eredménye a biztositas.swi.hu oldal, ahol a felhasználók egyszerűen, online módon tudják kiválasztani a számukra optimális biztosítótársaságot, a gumi.swi.hu weboldalon keresztül hazánk legkedvezőbb árú gumiabroncsai, alumíniumfelnijei közül válogathatnak az oldal látogatói, illetve a kepugynok.hu, amelyen keresztül profi fotókat vásárolhatnak meg elsősorban az ügynökségek és a reklámszakma területén működő vállalkozások.
Kulcsszavak: SWI

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59