Online filmkölcsönzés már havi 2690 Ft-ért

Új előfizetési csomag a filmdirekt internetes DVD kölcsönzőtől

forrás Prim Online, 2005. október 3. 07:45
A filmdirekt Kft. (www.filmdirekt.hu) országos DVD kölcsönzõ október 3-án új, még kedvezõbb árú elõfizetési csomagot vezetett be: elõfizetõi mindössze havi 2690 Ft-ért korlátlanul kölcsönözhetnek ki filmeket. A DVD a már bevált módszer szerint az elõfizetõ otthonába érkezik meg, a visszaküldésre szolgáló díjmentes válaszborítékkal együtt. A filmet az elõfizetõ tetszõleges ideig tarthatja magánál anélkül, hogy ezért bármilyen felárat kéne fizetnie, majd a válaszborítékban visszaküldi és néhány nap múlva kapja a következõ filmet.
Kohut Gergely, a filmdirekt Kft. ügyvezetõ igazgatója kifejtette, hogy az új elõfizetési csomag bevezetésével azoknak szeretnének kedvezni, akik havonta csak néhány filmet tudnak otthon megnézni, és épp ezért nem mindegy számukra, hogy mit és milyen minõségben. A filmdirekt több mint 2000 filmjével az ország egyik legnagyobb kölcsönzõi DVD kínálatát biztosítja, amely hétrõl-hétre frissül a mozikban néhány hónapja vetített sikerfilmekkel, de ugyanúgy fellelhetõek klasszikus alkotások és mûvészfilmek is.

Az ügyvezetõ igazgató a cég közel egyéves mûködésének tapasztalataival kapcsolatban elmondta, hogy az úttörõ jellegû és minden más kölcsönzési formánál kényelmesebb szolgáltatás népszerûsége hónapról-hónapra folyamatosan növekszik. „Aki egyszer kipróbálta a filmdirekt szolgáltatását, ritkán tér vissza más megoldáshoz. Sokan eleinte fenntartásokkal fogadták, hogy a filmeket postán küldjük ki, azonban a módszer minden szempontból kitûnõen vizsgázott: a DVD-k gyorsan és biztonságosan jutnak el elõfizetõink otthonába. Ráadásul mi vagyunk az egyetlenek, akik ugyanazt a színvonalas szolgáltatást tudják nyújtani a fõvárosban, mind a 26 nagyvárosban és további 3200 településen is. Ennek köszönhetjük, hogy rövid idõ alatt az ország legnagyobb DVD-kölcsönzõje lettünk.”
Kulcsszavak: onlineszolg DVD film

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50