Új pozíció a Morpho Communicationsnél

forrás Prim Online, 2005. november 4. 15:16
A Morpho Communications technológiai kommunikációs ügynökség új pozíció létrehozásával növelte munkatársainak létszámát.
2005 novemberétől Gombkötő Zoltán account executive pozíciót tölt be a Morpho Communicationsnél. A 30 éves reklám szakközgazdász és marketingmenedzser végzettségű szakember fő feladata lesz a NetLock Informatikai és Hálózatbiztonsági Szolgáltató Kft. teljes körű kommunikációjának ellátása, illetve aktívan részt vesz a Novell Magyarország kiemelt projektjeinek megvalósításában is.

Gombkötő Zoltán korábban médiaelemzőként és junior account managerként dolgozott a Morpho Communicationsnél, majd a Lenhardt & Weichingernél junior account managerként felelt a rEVOLUTION Software kommunikációjáért. Az Illyés Gyula Pedagógiai Főiskola pedagógusi diplomájának megszerzése után reklám szakközgazdász diplomát és marketingmenedzseri felsőfokú képesítést szerzett a Kereskedelmi Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolán és több mint 2 éve tevékenykedik PR területen. Középfokon beszél angolul.
Kulcsszavak: Morpho Communications

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38