HP: Új, ügyfélközpontú Kiemelt Partner Program

forrás Prim Online, 2005. december 6. 16:04
A HP Magyarország 2005. november 1-jétől vezette be az új Kiemelt Partner Programját (Preferred Partner Program, PPP). A Kiemelt Partner Program az Európát, Közel-Keletet és Afrikát magába foglaló EMEA-régióbeli PartnerONE kezdeményezés egyik fontos része, amely a HP partnerstratégiájának fejlődési történetében fontos mérföldkőnek számít. A program célja, hogy az ügyfeleket segítse a magasan képzett kiemelt HP partnerek felkutatásában az ügyfelek számára fontos, speciális területeken.
A program egy dinamikus, versenyképes és szakmailag magasan képzett értékesítési szakembergárda kiépítését célozza meg a HP partnerek körében, amelynek tagjai minden igényt kielégítően kiszolgálják ügyfeleiket – így ösztönözve a HP és partnerei növekedését és nyereséges üzleti tevékenységét.

„Mivel a program hangsúlyt helyez a partnerek által nyújtott értéknövelt szolgáltatásokra, a HP pontosan definiált kiemelt partnerekre vonatkozó minőségi normákat dolgozott ki. Azon partnerek, akik befektetnek a HP-vel kiépített kapcsolatba, emelt szintű támogatásban részesülnek, amelynek egyik eleme a HP Kiemelt Partner Program logója. A logó – amely a HP “minőséget hitelesítő pecsétjeként” szolgál – évszámmal lesz ellátva, tehát az ügyfelek könnyen azonosíthatják a legnaprakészebb partnereket, míg a partnerek számára a logó egyfajta garancia a befektetésük védelmére.” – mondta el a programmal kapcsolatban Gonda Gábor, a HP Magyarország indirekt értékesítési igazgatója.

“A HP elkötelezett híve az innovációnak, miközben folyamatosan dolgozik olyan értékeken alapuló architektúra kialakításán, amelyek mind a partnerei, mind a vevői számára előnyökkel járnak.” – tette hozzá Gonda Gábor. “Ha figyelembe vesszük kiemelt partnereink szakértelmét és hozzáértését az ügyfelek kiszolgálásában, nem meglepő, hogy velük együtt jóval többet nyújthatunk a közvetlen értékesítésnél.”

A HP Kiemelt Partner Programja egy sor olyan előnyt, ösztönzőt és szolgáltatást tartalmaz, amelyek segítségével a partnerek tovább növelhetik a vevőiknek nyújtott kínálatukat:

Közvetlen kapcsolat a HP-vel
Hozzáférés a HP értékesítési és marketing erőforrásaihoz
Kiemelt hozzáférés a HP speciális árképzési támogatásához
A Smart Choice Customizer program segítségével a közvetlen értékesítésnél hatékonyabb készségek fejlesztése
Korai hozzáférés a termékfejlesztési ütemtervekhez és bemutató eszközökhöz
Elismerés az ágazaton belül mint a HP bevált megoldás-szolgáltatója

A Kiemelt Partner Program kilenc új szakterületre tagozódik, amelyek a HP teljes üzleti tevékenységét magukba foglalják a nagyobb rugalmasság és piaci versenyképesség érdekében. Minden szakterület saját speciális minősítési kritériumokkal és támogatással rendelkezik.

A kiemelt partnerek az alábbi területekre szakosodhatnak:

Számítógépes rendszerek
Adatközpont (DataCentre) megoldások
e-Megoldások
Magas rendelkezésre állású rendszerek
Képalkotás és nyomtatás
Mobilitás: Intelligens eszközök
Hálózatkezelés és biztonság
Szolgáltatások
StorageWorks megoldások

A kiemelt partnerek a HP Certified Professional Programme keretében kapnak képzést, amellyel a HP tudásbázisába való befektetéseik után elismeréshez és kézzel fogható értékhez jutnak. A tréning tovább erősíti képességeiket az értéknövelt szolgáltatások és az ügyfélkiszolgálás területén. Az értékesítési és műszaki képzést négy fő területen lehet igénybe venni: értékesítés, értékesítés előtti támogatás (pre-sales), integráció és operációs rendszerek.

Magyarországon a HP jelenleg 90 kiemelt partnert kezel. A HP Magyarország bevételének 75%-át a viszonteladó partnereken keresztül történt értékesítések adják.
Kulcsszavak: +céginfo HPQ-hu

A Vodafone országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett

A Vodafone Magyarország hálózatfejlesztési stratégiájának részeként 2024 végéig országosan az állomások 40 százalékán végez kapacitásbővítést, ami a hívásminőséget és a letöltési sebességet is jelentősen javítja. A hálózatfejlesztési programnak köszönhetően többek között Debrecenben, Miskolcon, Veszprémben, Székesfehérváron és Nyíregyházán élvezhetik a szolgáltató ügyfelei a gyorsabb mobilinternetet. 

2024. május 15. 20:44

Digitális gyermekvédelmi konferenciát szervezett az NMHH és az ELTE

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé, hogy a bántalmazás önkéntes bejelentése és a monitorozási kötelezettség közösen segítse a gyermekek védelmét az online térben. Többek között ez is elhangzott a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) támogatásával, az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar által a gyermekek online bántalmazása elleni védekezésről szervezett konferencián.

2024. május 15. 19:31

Gaming mindenkinek: nagy teljesítményű gaming kedvező áron

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja a G4 sorozat legújabb tagjait az elismert AOC GAMING portfólióból, a 23,8 hüvelykes (60,5 cm) 24G4XE és a 27 hüvelykes (68,6 cm) 27G4XE modelleket. Az idén bemutatott, formabontó, lopakodó repülőgépek által inspirált dizájnnal rendelkező új G4 sorozat, a 24G4X és 27G4X állítható magasságú Full HD modellekkel, valamint a QHD Q27G4X modellel, már elérhető a piacon.

2024. május 15. 19:31

My Mp3 Splitter 3.3.0.0

A felhasználóbarát My MP3 Splitter lehetővé teszi az MP3-as zenék vágását és szerkesztését. A program által készített új fájlnak ugyanaz lesz a hangminősége, mint az eredetinek, hiszen minőségveszteség nélkül tudja elvégezni a rábízott feladatot. Remekül használható telefonos csengőhangok létrehozására is. Az alkalmazás metaadat szerkesztési képességgel is rendelkezik.

2024. május 15. 18:17

Just Color Picker 6.0

A magyarul is tudó apró, de nagyon hasznos színfelismerő alkalmazással rendkívül egyszerű a színek azonosítása, mentése és szerkesztése. Kezelt formátumok: HTML, RGB, HEX, HSB / HSV, HSL, HWB, CMYK és Delphi.

2024. május 15. 18:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38