Egy ciprusi tanárnő meztelen képe MMS-ben terjed

Genda Csongor Zoltán, 2005. december 17. 19:52
Ciprus konzervatív lakosságát sokkolta az a hír, miszerint az egyik középiskolában tanító tanárnő meztelen fotója napok óta MMS-ben terjed a sziget diákjai körében.
A helyi média közlése szerint az illető pedagógusnő az oktatási intézményben felejtette maroktelefonját, amire rábukkantak az iskola diákjai, és kutatni kezdtek annak memóriájában. Miután felfedeztek egy a 33 éves fiatalasszonyról készített kompromittáló fényképet, továbbküldték azt először saját mobiljaikra, majd diáktársaiknak és ismerőseiknek is.

A tanárnő fényképe szinte pillanatok alatt eljutott a város számos fiataljához, és hamarosan a helyi rádióállomás szerkesztői is tudomást szereztek az esetről, akik mélységesen elítélték a tanulók ármánykodó viselkedését. Az iskola igazgatója beszámolt arról, hogy a fotó közkézre kerülése óta a sértett pedagógusnő nem jelent meg a liceumban, és nem szándékozik munkáját tovább végezni az intézményben.

Az iskola egyik alkalmazottja azt nyilatkozta a médiának, hogy ebben az esetben a diákok megsértették a tanárnő személyiségi jogait, mivel mindenkinek magánügye, hogy milyen képeket tárol készülékében.
Kulcsszavak: szex jog MMS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14