IT-megoldásokat szállít az Atos Origin és a Lenovo a Téli Olimpiára

forrás Prim Online, 2006. január 17. 08:18
Kevesebb mint 30 nappal a 2006-os Torinói Téli Olimpiai Játékok megnyitója előtt (február 10.) az Atos Origin és a Lenovo bejelentette, hogy a két vállalat egyesítette erőit a Torinói Játékok IT-szolgáltatásának biztosítására. Az ötkarikás játékok szervezőbizottsága (TOROC) technológiai részlegének felügyelete mellett sikerrel működött együtt a két cég, akik minden technológiai követelménynek megfeleltek, így ők alakíthatják ki az olimpiai játékok IT-infrastruktúráját és üzemeltethetik a játékok kommunikációs rendszerét.
Az Atos Origin az Olimpiai Játékok nemzetközi IT-partnereként felelős az összes technológiai partner integrációjáért, emellett ő kezeli azt a hatalmas IT-rendszert, amely az eredményekről, sportolókról és versenyekről szóló információt sugározza a nézők és a média felé az egész világon, minden késlekedés nélkül.

A Lenovo, a Torinói Játékok számítástechnikai felszereléseket biztosító hivatalos partnere a szükséges felszerelések jelentős részét biztosítja, például több, mint 5000 Lenovo márkájú asztali számítógépet, 350 szervert, és 600 notebookot. Minden Lenovo számítógépet, amelyet a játékokon fognak használni, Torinóban ellenőriznek, mielőtt a 28 különböző verseny és egyéb olimpiai esemény helyszínére szállítják. Továbbá, a Lenovo és az Atos Origin közös munkájának eredményeként a Lenovo létrehoz hét internet-termet, amely a sportolók, az edzők, a média és az olimpiai család egyéb tagjainak kényelmét szolgálja majd Torinóban. A két hegyi falu, Sestriere és Bardonecchia, ahol a Lenovo be fogja mutatni jól ismert Thinkpad és ThinkCenter számítógépcsaládjainak új képviselőit, szintén kap egy-egy internet-termet.
Kulcsszavak: Atos Origin olimpia Lenovo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50