HP: új garanciavédjegy a partnereknek

forrás Prim Online, 2006. február 3. 11:53
A HP Magyarország február 2-án bejelentette, hogy világszintű garanciát nyújt ügyfeleinek. A "Preferred Partner Program" (Kiemelt Partner Program) keretében az alkalmazottak olyan szakértelemhez jutnak, amellyel a világon bárhol megállják a helyüket.
Jelenleg Magyarországon 3800 viszonteladó értékesít HP eszközöket, amelyből mindössze 80-at kezelnek kiemelt partnerként. A kiemelt partnereket a világon mindenhol a "Preferred Partner Program" logóval látják el, mely a HP hálózatán belül a legkomolyabb és egyben legnevesebb megkülönböztetés; jelzi, hogy az adott értékesítési hely dolgozói az IT szakemberek élvonalába tartoznak, több millió forintos képzéseken vettek részt.

"Mivel a program hangsúlyt helyez a partnerek által nyújtott értéknövelt szolgáltatásokra, a HP pontosan definiált, a kiemelt partnerekre vonatkozó minőségi normákat dolgozott ki. Azok a partnerek, akik befektetnek a HP-vel kiépített kapcsolatba, emelt szintű támogatásban részesülnek, amelynek egyik eleme a HP Kiemelt Partner Program logója. A logó - amely a HP “minőséget hitelesítő pecsétjeként" szolgál - évszámmal van ellátva, tehát az ügyfelek könnyen azonosíthatják a leginkább naprakész partnereket, míg a partnerek számára a logó egyfajta garancia a befektetésük védelmére." - mondta el a programmal kapcsolatban Gonda Gábor, a HP Magyarország indirekt értékesítési igazgatója.

A Kiemelt Partner Program kilenc szakterületre tagozódik, amelyek a HP teljes üzleti tevékenységét magukba foglalják a nagyobb rugalmasság és piaci versenyképesség érdekében. Minden szakterület saját speciális minősítési kritériumokkal és támogatással rendelkezik. A képzéseken résztvevő alkalmazottak az alábbi területek globálisan elfogadott szakértői lehetnek: számítógépes rendszerek, adatközpont megoldások, e-megoldások, magas rendelkezésre állású rendszerek, képalkotás és nyomtatás, mobil intelligens eszközök, hálózatkezelés és -biztonság, szolgáltatások, Storage Works tároló megoldások.

A logót évente kell "kiérdemelni", melynek alapfeltétele a minden országra és minden jelentkezőre lebontott egyedi forgalmi elvárás, valamint a sikeres vizsga letétele.
Kulcsszavak: HP-hu

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50