Megújult Xerox honlap termék-konfigurátorral

forrás Prim Online, 2006. február 13. 13:24
A Xerox elindította új weboldalát, amelynek célja, hogy minden eddiginél egyszerűbben és gyorsabban nyújtson információkat ügyfeleinek, a felhasználóknak és a sajtónak. A Xerox rendkívül széles termékkínálatát a weboldal átlátható szerkezetben mutatja be, így könnyedén válogathatunk az irodai berendezések, a digitális nyomdagépek, a különböző kellékek és adathordozók, valamint a szoftverek közül.
A honlap egyik új szolgáltatása a termék konfigurátor, amely nem más, mint egy segédeszköz az igényeinknek legmegfelelőbb Xerox berendezés kiválasztásához. A rendszer a látogató által beállított paraméterek alapján leszűkíti a termékek listáját egyetlen készülékre. Megjeleníthető a nyomtató vagy multifunkciós berendezés adatlapja, rövid ismertetője és fényképe, amely segít dönteni a vásárlásban.

Miután meghatároztuk a kívánt berendezést, a www.xerox.hu ahhoz is hozzájárul, hogy megtaláljuk a lakóhelyünkhöz legközelebb eső viszonteladót, koncessziós partnert, kellékanyag disztribútort, szervizt vagy ügyfélszolgálatot.  A „Hol vásárolhat?” nevű szolgáltatás megyénként, településenként, illetve partner típusonként listázza az elérhetőségeket.   

A honlap további támogatásokat nyújt azon Felhasználók számára, akik már rendelkeznek Xerox irodai berendezéssel. Az egyes készülékekhez külön-külön listázhatóak az etikettek, fóliák és egyéb kellékanyagok, valamint termékenként megtaláljuk azok drivereit letölthető formában.  

Az eddig megszokott sajtóközlemény gyűjtemény helyett az újságírókat is komplex szolgáltatás várja. A megújult Sajtószobában a regisztrált felhasználók hozzáférhetnek háttéranyagokhoz, sajtóközleményekhez, és értesülhetnek a Xerox legközelebbi rendezvényeiről. Mostantól a honlap lehetőséget kínál arra is, hogy az újságírók figyelemmel kövessék a tesztelhető Xerox berendezéseket, illetve jelentkezzenek azokra.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50