A Skype bemutatta kisvállalkozásoknak kifejlesztett megoldását

OTS - Cégvonal, 2006. március 14. 09:05
A Skype for Business a következőkkel egészíti ki a Skype kisvállalkozóknak szóló kínálatát: Skype for Business webhely, amely támogatja a vállalkozásokat; új Skype hardver a Plantronicstól; és a Skype for Business Control Panel (korábbi nevén Skype Groups) új megoldásai, amelyek egyszerűsítik a csoportos felhasználók és az előre fizetett szolgáltatások kezelését.
A Skype for Business webhely a Skype-ot használó vállalkozások több mint felét kitevő, tíz főnél kevesebbet foglalkoztató vállalkozások számára egyszerűsíti a globális kommunikációt és a csoportos adminisztrációt. Az új skype.biz forrás megkönnyíti a vállalkozások számára a Skype használatát és a biztonságukat maximalizáló és termelékenységüket fokozó értékes források felkutatását. További hasznos megoldás a Microsoft Outlook eszköztárával való integráció. A kisvállalkozások számára optimalizált új termékek szintén elérhetők a Skype for Business-en keresztül.

A Skype for Business megoldásai

A Skype for Business lehetővé teszi a működtetőknek, hogy központosítsák a vállalati szintű fizetett szolgáltatások kezelését. A Skype for Business vezérlőpultja 18 nagy nyelven érhető el: angol, dán, finn, francia, holland, japán, kínai (egyszerűsített változat), kínai (hagyományos változat), koreai, lengyel, német, norvég, olasz, orosz, portugál, portugál (brazíliai), spanyol és svéd. A vezérlőpult hat valutanemmel működik: amerikai dollár, brazil real, brit font, euró, japán jen és lengyel zloty. A Skype for Business vezérlőpult új automatikus irányító funkciót is kínál, amely lehetővé teszi a csoportok irányítóinak, hogy valamelyik számlára krediteket vásároljanak, majd azokat a tagok között szétosszák, a megfelelő összegeket pedig leemeljék a számlájukról. A Skype kreditekkel az alábbi Skype prémium szolgáltatásokat lehet igénybe venni: SkypeIn, SkypeOut, hangposta, testre szabás, harmadik fél bekapcsolásával történő konferenciahívás.

- A Skype használatával jelentős mértékben csökkentettük hangalapú kommunikációs költségeinket mondta Mark Ehr, a szolgáltatáskezelő szoftvereket előállító Proxima Technology termékmarketing-igazgatója. - Gyakran tartunk négyfős nemzetközi konferenciahívásokat ausztráliai, nagy-britanniai és egyesült államokbeli irodáink bevonásával, rendszerint keverve a Skype-ot és a SkypeOutot, így több ezer dollárt takarítunk meg. Arra is használjuk a Skype-ot, hogy oda továbbítsuk a hivatalba beérkező hívásainkat, ahová utazunk. Nagyszerű érzés, amikor egy londoni hotelben is ingyen kapjuk meg a SkypeIn hívásokat, miközben a hívók nem is sejtik, hogy nem a denveri irodámban ülök.

Skype engedélyezett üzleti hardver

A Plantronics bejelentette internetre optimalizált Voyager 510 Bluetooth fejhallgatós megoldását, amelyben egy plug-and-play USB Bluetooth hangadapter is található.

- Az új Bluetooth fejhallgatóval kombinált Skype for Business nagyszerű eszköz a kisvállalkozások számára - mondta Philip Vanhoutte, a Plantronics európai, közel-keleti és afrikai részlegének vezérigazgatója. - Nem kell többé rengeteg eszközt magunkkal cipelnünk. A Voyager 510 Bluetooth fejhallgatós megoldás többpontos, tehát az ügyfelek simán válthatnak a mobiltelefonos és az internetes hívások között.

További termékek a kisvállalkozások számára:

Actiontec: A VoSKY Exchange lehetővé teszi, hogy a vállalati PBX rendszerek akár négy Skype hívóval is kapcsolatot teremtsenek.

Linksys: a vezeték nélküli internetes telefon mozgásszabadságot biztosít és kényelmes alternatívát kínál a személyi számítógépen végrehajtott Skype-hívásokkal szemben.

Polycom: a Computer Calling Kit a Polycom SoundStation2 és SoundStation2W (vezeték nélküli) konferenciatelefon egyik változata, amely lehetővé teszi, hogy a konferenciatelefonok mikrofonként és beszélőként is működjenek az internetes hívásokkor.

USRobotics: a USB Internet Speakerphone segítségével kéz használata nélkül bonyolíthatunk le kiváló minőségű Skype hívásokat.

Harmadik fél bevonásával nyújtott üzleti szolgáltatások

A Skype több partnerrel is társult, hogy még magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtson üzleti ügyfeleinek. Néhány partnere:

Convenos: A Skype Certified Convenos Meeting Center internetes együttműködési és konferenciahívó eszköz segítségével az ügyfelek termelékeny és gazdaságos üléseket tarthatnak.

Digitrad: a 1Touch Connect angolra fordítja a következő nyelveket: kantoni, francia, mandarin és spanyol.

Salesforce.com: a Skype for AppExchange a Skype megoldásait ötvözi a Salesforce-szal és az AppExchange valamennyi alkalmazásával.

Vapps: a nagy sebességű konferenciahívó szolgáltatás lehetővé teszi a Skype ügyfeleinek, hogy moderált hívásokat bonyolítsanak le akár 500 Skype-ot, vezeték nélküli vagy vezetékes telefont használó résztvevővel.

WebDialogs: a Unyte segítségével a Skype-ot használó vállalkozások bárkivel megoszthatják a dokumentumokat, prezentációkat, alkalmazásokat és/vagy asztali számítógépeket, aki egy webes böngésző segítségével kapcsolatba lép velük.

A Skype már eddig is komoly piaci előnyöket kínált a kisvállalkozásoknak azzal, hogy csökkentette működési költségeket és fokozta a termelékenységet. A Skype tulajdonságai, amelyek növelik a munkahelyi termelékenységet:

jelenlét: a munkatársak azonnal láthatják, hogy kollégáik online vannak, továbbítják beérkező Skype hívásaikat vagy éppen nem elérhetők. Ez lehetővé teszi a hívóknak, hogy ad hoc konferenciahívásokat vagy online megbeszéléseket kezdeményezzenek, ami versenyelőnyt kínál a konferenciahívások hagyományos megszervezésével szemben.

mobilitás: a Skype ügyfelei a világon bármelyik számítógépre, laptopra vagy PDA-ra rákapcsolódhatnak, hogy megtekintsék Skype tárolójukat és kontaktlistájukat

kontaktlista és globális felhasználói könyvtár: a Skype a központi kontaktlistáival megkíméli a felhasználókat attól, hogy állandóan karbantartsák a címlistájukat; a hívók elküldhetik az egész kontaktlistájukat és azt másokkal is megoszthatják

titkosság: a Skype hívások végig kódoltak, így a legnagyobb titkosságot biztosítják

könnyű kezelhetőség: a Skype felhasználóinak nem kell semmilyen drága berendezést vásárolniuk
Kulcsszavak: Skype

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Telefonunk biztonsága a személyes biztonságunk

Az okostelefonok óriási segítséget jelentenek a hétköznapokban, és a munkától kezdve a szórakozáson át a pénzügyekig mindent intézhetünk rajtuk. Ezzel együtt azonban komoly veszélynek is kitehetjük magunkat – már ha nem figyelünk arra, hogy óvjuk a személyes adatainkat, és illetéktelenek ne férhessenek hozzá készülékünkhöz. Az alábbiak figyelembevételével nemcsak eszközünktől, hanem személyes adatainktól is távol tarthatunk másokat.

2024. május 11. 17:10

Vissza a valóságba a Nokia 3210-zel

25 évvel az eredeti megjelenése után a Human Mobile Devices (HMD) idén újra elhozza a legendás Nokia 3210-et – most megújult, izgalmas "Y2K" arany, tengerkék és sötétszürke színekben. A cél pedig ezúttal sem más, mint összekötni az embereket – csakhogy ezúttal a képernyőtől való elszakítással.

2024. május 8. 15:57

A Rakuten Viber itthon is bevezeti a hívószám azonosítást Android felhasználói számára

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és hangalapú kommunikáció globális vezetője bemutatja új hívóazonosító funkcióját, amely nemcsak megvédi a felhasználókat a spamektől, de segítségével a felhasználók maguk dönthetik el, hogy mikor válaszolnak ismeretlen hívásokra. A hívószám-azonosító funkció mostantól Magyarországon is elérhető az Android-felhasználók számára, így ők is élvezhetik az ezzel járó hatékony spam-védelem előnyeit. A hívószám-azonosító funkciónak köszönhetően a Viber-felhasználók egy figyelmeztető üzenetet kapnak a Vibertől, amikor ismeretlen számról érkezik a hívás, amit a rendszer „biztonságosnak” vagy „potenciálisan spamnek” jelöl. 

2024. május 7. 20:30

Megérkeztek a HMD legújabb nyomógombos telefonjai

Ínycsiklandó tech csemegével készült a Human Mobile Devices (HMD), a ​ vállalat ugyanis épp most mutatta be legújabb kreációját, egy különleges klasszikus telefonokból álló válogatást a Nokia 215 4G, a Nokia 225 4G és a Nokia 235 4G készülékekből. A három kis nyomógombos csoda a szivárvány színeiben érkezik, 23 990 Ft fogyasztó árról indulva.

2024. május 1. 16:10

A tíz gigabites 5.5G-t használó innovatív eszközöket mutatott be Budapesten a Huawei

Már világszerte tesztelik az 5G sebességének tízszeresére képes 5.5G mobilhálózatokat, az ezeket használó eszközök várhatóan még az idén megjelennek a kereskedelmi forgalomban. 

2024. április 29. 19:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36