Ingyen zene a Napster-en

Genda Csongor Zoltán, 2006. május 3. 20:55
Ugyan a héten Steve Jobs bejelentette, hogy az iTunes felhasználói továbbra is 99 centes áron juthatnak hozzá a zeneszámokhoz, a Napster egy ennél is vonzóbb ajánlattal állt elő a napokban.
A portál üzemeltetői beindították a "Free Service" névre keresztelt kezdeményezésüket, melynek lényege, hogy a felhasználók válogathatnak a cég több mint kétmillió címet tartalmazó adatbázisából, és ingyen meghallgathatják az ott fellelhető dalokat. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az internetezők térítésmentesen hozzájuthatnak a zeneszámokhoz, hanem arról van szó, hogy öt alkalommal meghallgathatják azokat anélkül, hogy fizetniük kellene érte. A cég képviselői elmondták, hogy az ingyen zene projektet reklámokból finanszírozzák, és abban bíznak, hogy ezáltal megnő a portál népszerűsége is.

A szolgáltatást egyelőre még csak az Egyesült Államokban élők vehetik igénybe, de a Napster tervei között szerepel, hogy más államokra is kiterjesztik legújabb kezdeményezésüket, azonban arról nem szóltak a cég képviselői, hogy erre mikor kerül sor.
Kulcsszavak: zene Napster

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50