Új vezérigazgató a SaveAs Rt. élén

forrás Prim Online, 2006. május 30. 11:01
A SaveAs Rt  taggyűlése a tegnapi napon Nagymihály Lászlót (43) nevezete ki vezérigazgatóvá, akinek feladata e minőségében többek között a cég működésének irányítása, a stratégiai irányvonalának meghatározása lesz a jövőben.
Nagymihály László az elmúlt három évben a Budapesti Elektromos Művek Rt Üzleti és Lakossági Értékesítési Igazgatóság igazgatójaként az ELMŰ és az ÉMÁSZ értékesítési stratégiáját alakította ki és hajtotta végre. 1998-tól négy éven keresztül a Pannon GSM Távközlési Rt. Értékesítési és Disztribúciós Igazgatóság Igazgatói posztját töltötte be. Fő feladata, az értékesítés stratégia kidolgozása és végrehajtása mellett a cég közvetlen és közvetett értékesítési tevékenységének irányítása.

Nagymihály László 1982-től villamosmérnöki tanulmányokat folytatott a Budapesti Műszaki Egyetemen, majd a Külkereskedelmi Főiskola Külkereskedelmi Áruforgalmi szakán szerzett üzemgazdász diplomát. A Magyar Kis és Középvállalkozások Regionális Egyesületének elnöke, magyar anyanyelvén kívül folyékonyan beszél angolul és németül. Nős, három gyermek édesapja.

Gautier Tamás a SaveAs Rt. elnöke a változással kapcsolatban a következőket nyilatkozta: "Teljesen természetes, hogy az elmúlt évek hosszú fejlesztési munkái után az értékesítés és a stratégiai célok elérése kapott főszerepet. Nagymihály László tapasztalatai, szakmai kompetenciái segíteni fognak, hogy teljesíteni tudjuk céljainkat."
Kulcsszavak: CIO +céginfo SaveAs

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36