Yahoo-ra szabott IE7 Beta 2

Milkovits Gábor, 2006. június 13. 21:57
A Yahoo, mintegy a Google-Firefox együttműködésre válaszul, az Internet Explorer 7 béta tesztszoftver egy olyan verzióját kínálja letöltésre, amelybe többek között a cég keresője van beépítve.
A böngészőn az előre beállított kezdőlap a yahoo.com, míg az azonos ablakban a második megnyitott lapon a Yahoo Mail levelezőoldal jön be alapbeállításként. A fő újítás azonban nyilvánvalóan a böngésző eszköztárba beépített Yahoo Search kereső, ami így közvetlenül a böngészőablakból elérhető, függetlenül az éppen látogatott weboldala(ak)tól. A http://downloads.yahoo.com/ie7beta/index.php címről letölthető szoftverváltozatot a Yahoo munkatársai a Microsoft „Internet Explorer Administration Kit” segédprogrammal alakították ki. Abban az esetben, ha netán valaki megunná a Yahoo által nyújtott plusz funkciókat, a gyári beállítások könnyedén visszaállíthatók a böngészőn.

Arról egyelőre nem lehet tudni, hogy maga a Microsoft a fog-e letöltésre kínálni Yahoo-ra szabott verziót is a végleges Internet Explorer 7 szoftverből, vagy netán a kiegészítő alkalmazásokat külön a Yahoo-tól kell-e majd letölteni. A rivális Firefox böngésző letöltésekor a Mozilla fel szokta ajánlani a Google Toolbar eszközpult telepítésének lehetőségét.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50