Szervezeti átalakítás a NEXON-nál

forrás Prim Online, 2006. július 18. 16:01
A gyorsabb és személyesebb kiszolgálás érdekében ügyfélkapcsolati igazgatóságot hozott létre a NEXON. A termékekhez kötődő üzletágak eddig elkülönült ügyfélkapcsolati központjainak összevonásával létrejött új szervezeti egység célja az egykapus ügyintézés megvalósítása.
A NEXON közel 3 000 partnerét érinti a cég ügyfélszolgálati tevékenységének átszervezése. A humáninformatikai piacot vezető vállalat tavaly - túllépve a kétmilliárdos forgalmat - 24%-kal növelte bevételeit. A dinamikus bővülés mellett a NEXON az elmúlt években új termékeinek fejlesztésével párhuzamosan alakította ki az egyes - bérügyviteli, humánerőforrás-gazdálkodás, beléptető-rendszer és munkaidő-nyilvántartás - területekre specializálódott ügyfélszolgálati és tanácsadó részlegeit.

"Integrált humánügyviteli rendszerünk egyre szélesebb körben való elterjedésével párhuzamosan ügyfeleink egyre több szolgáltatásunkat veszik igénybe. A kiszolgálásuk a jövőben így hatékonyabban kezelhető egy olyan szervezeti felépítés keretei között, melynek fókuszát ők, és nem a szolgáltatások képezik" - nyilatkozta Ocskay Szilárd, a NEXON ügyvezetője. A vállalatvezető szerint az átszervezés lehetővé teszi, hogy a NEXON megvalósítsa az egykapus ügyintézést, és személyesebb kiszolgálást nyújtson ügyfelei számára. A július 17-ével létrehozott ügyfélkapcsolati igazgatóság munkáját Gátfalvi Tamás partnerkapcsolati igazgató vezeti.
Kulcsszavak: Nexon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36