Mobil authentikáció az Atigristől

forrás Prim Online, 2006. július 21. 12:57
Az Atigris Zrt. mobileszközökön használható hitelesítő eljárást ajánl partnereinek.
A Deepnet technológiai szabadalmait magában foglaló termék, a Mobile 2X2, a piacon jelenleg egyedül képes OTP token-alapú, kétfaktoros, kétirányú authentikációra és digitális aláírásra. A megoldás hardvertokenként használja a mobiltelefont, PDA-t vagy egyéb hordozható eszközt. Minden Mobile 2X2 eszköz korlátlan számú alkalmazást szolgálhat ki, ezért szükségtelen további hardver tokenek használata.

További előnyök:

  • A Mobile 2X2 kényelmes, költséghatékony, skálázható megoldásokat kínál, olyan kiterjedt piaci területeken, mint az online banking, vagy az elektronikus kereskedelem.
  • Más OTP token alapú authentikációs megoldásokkal szemben, amelyek csak egyirányú authentikációt tesznek lehetővé, a Mobile 2X2 erős kétirányú és kétfaktoros authentikációt biztosít. Az authentikációs eljárás során egy OTP pár felhasználásával azonosítja a felhasználót a site-hoz és a site-ot a felhasználóhoz.
  • A Mobile 2X2 két OTP algoritmust támogat. Támogatja a számláló-alapú OTP-t, és az idő-alapú OTP-t. Az OTP megfelel az OATH OTP szabványnak.
Kulcsszavak: bankszolg Atigris

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14